Te dni poteka Festival stand up komedije – Panč na Ljubljanskem gradu. Predstave, ki naj bi bile na grajskem vrtu, so zaradi vremena morali prestaviti v dvorano. In ker je bilo povpraševanje večje od ponudbe, sta bili včeraj zvečer dve predstavi, ki sta bili zasedeni do zadnjega sedež.

Jure Murko, Mladen Pahovič, Boštjan Gorenc – Pižma, Lucija Ćirović in Perica Jerković so v svojih nastopih obdelali precej zanimivih in aktualnih tem. Šentviški predor, mamila, debelost, priseljence, alkohol, seks, trenutno politiko, POP Tv… In salve smeha obiskovalcev so dodatno stimulirale nastopajoče.

Definitivno priporočam! Vendar pozor. Danes bo samo ena predstava!

panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-12.jpg


panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-01.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-02.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-09.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-10.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-11.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-06.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-08.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-03.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-07.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-06.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-04.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-05.jpg panc-festival-stand-up-komedije-fotografije-13.jpg

7 Responses to Panč – Festival stand up komedije

  1. Mikec pravi:

    Uf za Fato si pa nikoli nisem misli, da je stand up komedijantka :)

  2. jm pravi:

    Mikec, ma ja, ni bila najboljša res ne.

  3. Jst sm osebno od Lucije pričakovala veliko več, ker so jo vsi dajali v oblake in govorili kok je ona d`best… ampk po učerišnjem nastopu je tut mene malce razočarala…

  4. Vasja pravi:

    Kot je Perica rekel.. res je blo malo smotano pit bandidos ice skor 2 ure.. ampak je blo potem čakanje poplačano. Super, se vidimo spet drugo leto (pa še kje vmes).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.