1827 dni, oz. 43,848 ur, oz. 2,630,880 minut, oz. 157,852,800 sekund. Pet let je malo, v primerjavi s celotnim življenjem, vendar je to skoraj 1/7 mojega življenja. Kar pa postavi teh pet let v drugačno luč.
Priznam, strah me je bilo. Kot majhen otrok sem odkrival novo pot in drugačen način življenja, kot sem ga bil vajen in sem ga žival. Delal sem stvari na katere nisem bil vedno ponosen, loteval sem se stvari, ki jih nisem naredil do konca, kajti lažje mi je bilo narediti korak stran in pustiti vse za seboj. Zakaj bi se soočal sam s seboj, če sem lahko pobegnil pred problemi in pred samim seboj in se tolažil z besedami Johna Dereka iz filma Knock on any door – “Live fast, die young and leave a good-looking corpse“.
Kljub dejstvu, da sem se zavedal, da to ni način življenja, ki bi ga lahko živel za “vekomaj”, sem se ga oklepal. Všeč mi je bil. Ampak človek odrašča in s tem spreminja sebe in svet okrog sebe.

Spomnim se zvoka morja, zvezd na nebu, ljudi na ulicah, vonja in občutka, ki ga še vedno ne znam opisati. Vse ostalo je zgodovina..
Vmes pridejo vzponi in padci, problemi in težve. Vendar se da vse rešiti, če je volja. In tisto svobodo, ki sem jo imel pred petimi leti, imam tudi sedaj. Mogoče v rahlo drugačni obliki, ampak ta mi je bolj všeč.

Hvala TI, za prvih skupnih pet let in še na mnoge večkratnike te številke :*

8 Responses to Prva petletka

 1. Klemen pravi:

  Upam, da bo vzponov čim več. In mislim, da si vseeno mislil “corpse”? :)

 2. had pravi:

  10x :) popravljam

  p.s.: post, ki naj bi bil namesto tega, sem pisal stiri ure.. ko bi moral biti objavljen, ga ni bilo nikjer :( tole pa je samo rekapitulacija misli..

 3. Karmen pravi:

  Kdaj bo poroka,a?

  Nenene, nič bat, nisem konzervativna čistunka. Samo zafrkavam te :-)

 4. had pravi:

  @karmen: ti rajs pazi na nogo :) k ne bos mogla letet pred menoj :evil:

 5. Karmen pravi:

  xexe, pa saj ti ne izkoriščaš hendikepiranosti drugih :-)

 6. piskec pravi:

  Mnogo bolje tako, anede? V sodelovanju je ravno tisto nekaj več.

  Pa še na mnoge mnogokratnike!

 7. Si. R. pravi:

  Someeeeeeeeeebooooodyyyyyyyy got laaaaiiiidddd ;-)

  /Joke

  Veliko sreče in radosti še naprej :D

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.