Pliškoti 12 Pliškoti 12

Pliškoti

Par pliškotov, ki se skrivajo pri nama.

pliskoti-fotografije-001.jpg

 1. Vedno bolj se mi zdi, da objavljas prispevke na silo.. Ne sluzijo nicemer, razen nabijanju obiska. Jutri pofotkaj se vse polze, ki so preckali trato cez noc in najlepse serviete, ki sta jih uporabila v lanskem letu. Delaj na kvaliteti in ne kvantiteti..

 2. @smile: tudi ce jih objavljam na silo, je to zgolj in samo moj problem.. ali pa moram koga vprasati za mnenje, kaj lahko in cesa ne smem objavljati..

  ni slaba ideja.. tale s polzi.. serviete pri nas mecemo stran in jih ne shranjujemo.. tako da to ne bo slo..

  grem iskat polze..

 3. To kritiko sem napisal zato, ker sem kot zvest bralec (to sem ze kar nekaj casa, le komentiram prvic) opazil upad ekskluzivnih vsebin, ki bi prisle samo iz tvoje strani (ce izvzamem fotografije), ne pa to, kar lahko preberem kjerkoli drugje. Jasno, blog je tvoj in delaj kar hoces..

 4. @smile: A pa ne vidiš, da se zdej baha, ker ma studio :lol:
  @had: Joj, veš kok teh žvalc sem mel jest v otroštvu…zdej jih grem prou gledat na podstreho, če so še tam, kjer bi morale biti… :D

 5. @smile: tole je ze bolj konkreten odgovor in precej drugacen ton.. in vzamem na znanje in priznam, da se tudi zavedam tega..
  kot se tudi zavedam, da po dolocenem casu ljudje pricakujejo kaj vec, bolj kvalitetnega, kar pa mi trenutno casovna situacija (oz. ze kar nekaj casa) ne omogoca ravno.. ce si nakopljes prevec stvari, potem nekatere trpijo.. in blog je pac malce v drugem planu.. in objavim tiste stvari, ki so meni zanimive.. kar pa verjamem, da ne more biti vsem vsec.. ce pomislim da imam se preko 4000 fotk iz pocitnic, ki jih nimam casa niti pregledati :)

  no ja, cez kaksen mesec bo verjetno vse skupaj precej drugace in precej vec casa za vse skupaj.. hvala za kritiko!!

 6. @miha: ucim se :) pa hocem, da mi to ostane za vekomaj :)

  sej tole jih je samo ene par.. ce bi vse dal na kup, bi nastal zivalski vrt :)

 7. Ko ti zmanjka pliša, ga ma moja draga doma polno sobo – ali bolje rečeno nekaj sob. Sam piš, če nucaš (če ne bo polžev ;))

Komentarji so zaprti.