DJ Umek, oz. Uroš Umek, naš svetovno najbolj uveljavljeni DJ (če se motim, naj me kdo popravi) lahko z mojo, tvojo, našo pomočjo, pride med TOP100 najboljših DJ-ev na svetu.
Kaj je potrebno storiti? Zasurfaš, do 24. septembra, na stran http://top100djs.djmag.com/, in vpišeš 5 DJ-jev, oz. lahko tudi manj, ki so ti pri srcu. Prvi dobi 5 točk, drugi 4, itd.. Seveda je izbira, koga boš “nominiral” povsem tvoja. En e-mail naslov prinese en glas!

Seveda lahko to novico mirne duše razširiš naprej in pritegneš v to akcijo svoje prijatelje/ice. Da pa ne bom samo pisal, še en njegov komad (če se motim, naj me kdo popravi).

Carbon Occasions Umek. Directed by Onionlab from onionlab on Vimeo.

5 Responses to DJ Umek med TOP100 najboljših DJ-ev na svetu

 1. Cyb3r pravi:

  V obeh primerih se ne motiš, za njim pa je uvrščen Valentino. Uroš Umek je bil že lani uvrščen med svetovno 100 najboljših DJjev in sicer bo izboru radia BBC. Večino boljših DJjev so povabili tudi v studio, kjer so v živo brez prestanka rolali tudi po dve uri skupaj.

  Set priporočam na poslušanje.

 2. Miha Rekar pravi:

  Tako Umek, kot Kanzyani sta na DJmag top 100 lestvici že par let. Na Japonskem jim je ta lestvica baje zelo velikega pomena, Umek je enkrat pravil, da tam sploh niso vedeli kdo je, le da je 45i najboljši na svetu in klub je bil nabito poln.

 3. megafotr pravi:

  ja, uroš je reden gost na djmag top100, lani pa se je uvrstil celo med top30.
  letos torej držimo pesti za še višjo uvrstitev.

  na blogu mi ga je uspelo dobiti za en intervju:
  http://megafotr.blog.siol.net/2008/08/27/fotr-sprasuje-fotra/

 4. fotojeba pravi:

  Umeku svaka čast!

  @megafotr: A tist banner oz. kakor koli se že reče “i support umek” ni več popularen? Verjetno je butasto ponavljat stvari…

 5. megafotr pravi:

  se še da dobit, če ga ful želiš.
  reče se mu pa ribbon :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.