had blog roni kordis had blog roni kordis

had priporoča branje blog zapisov

Finska vs. Slovenija – Živa Legenda

Končno… – jaKa

Politični manifest – Krtina

Kaj je Janša leta 1998 vedel o Wolfu, Cekuti, Bavčarju in Elbitu – Razgledi

Vlada gre v diplomatski pritisk na finsko televizijo s protestno noto! – Medijski watch dog

Pri podkupovalni aferi moramo ostati osredotočeni na pomembna vprašanja – Jinov svet

 1. Se mi zdi, da je večina že močno “utrujenih”. Ne da se jim brati za nazaj. Za naprej pa jim je tudi vseeno. Nihče namreč ni povedal v katerem imenu in za kakšno ceno počnejo to kar pač počnejo. Volilci so jih nagradili. Upam samo, da bodo sedaj dali možnost novim, da pridejo do tega korita.
  Lačnim in osirotelim držvljanom, ta možnost ne bo dana. Vsaj prisluhnili bi jim lahko če jim pomagati ne morejo. Ravno njih pa bo težko prepričati, da je vse zgolj politična gonja.

 2. Joj, no. Kako poučno. :)

  1. Finska vs. Slovenija – predčasno teoretiziranje

  2. Končno… – Jakove blodnje na kvadrat. Kr neki

  3. Politični manifest – Zelo osebna (zame neuporabna) izpoved Krtine

  4. Kaj je Janša leta 1998 vedel o Wolfu, Cekuti, Bavčarju in Elbitu – vredno razmisleka oziroma brskanja po arhivu in iskanja originalni zapisov Deluej preveč “vzeto iz konteksta”.

  5. Vlada gre v diplomatski pritisk na finsko televizijo s protestno noto – En čudne blog, glede na to, da ga piše novinar. Å koda da Medijski tako kot had ne uporablja oranžnih fontov ali tako kot had ne objavlja reklamnih oglasov za lds. Bi bil bolj transparenten.

  6. Pri podkupovalni aferi moramo sotati osredotočeni na pomembna vprašanja – Nekaj logično izpeljanih misli. In nekaj zelo pristranskih komentarjev. Se je pa vsaj trudil bit objektiven.

Komentarji so zaprti.