Grem volit je zanimiv projekt, ki je “nastal” pod taktirko Vuka. Ko sem se prvič srečal s projektom Red Book, v njem nisem videl neke dodane vrednosti. Samo še en social network več. Sedaj ima že 1190 uporabnikov, kar je za Slovenijo precej lepa številka in očitno se stvar razvija.
Zadnja novost, ki sem jo izvedel na soočenju spletnih strategov na Vest-i je projekt Grem volit.
Zadeva je preprosta in zanimiva, vendar me zmoti dejstvo, da se je treba registirati za uporabo te storitve. Razumem da bi sicer bilo preveč dela za moderatorje, kajti “anonimnost interneta” je odlično skrivališče za vse “drugačemisleče”.

In v čem je smisel tega projekta? Ko si prijavljen in prebereš pravila uporabe (kako zelo Vuk) napišeš vzrok, ki se ti zdi problematičen, oz. karkoli ti pride na misel in zraven se ti doda Grem volit. In potem imaš možnost (zakaj hudiča pa to še ne dela??) da si daš tiskati unikatno majico s svojim sloganom za 10€.

Par primerov: Štiri leta je bilo dovolj Grem volit!, Sem Janez Janša in Grem volit!, Nočem vojne s Finsko. Grem volit!, Tulta munille! Grem volit!, Nč ne štekam, ampak Grem volit!, Zares Grem volit!

nimamzaburek.jpg