Suzana Lovec je Hot-a-lot, sta ugotovila soblogerja jaKa in megafotr!
Sam sem sicer zamudil včerajšnji Rupel VS Vajgl fight, ki ga je vodila omenjena novinarka na POP Tv-ju, vendar po zapisih sodeč, je bilo dogajanje v studiu zanimivo in vroče. Dobesedno!

In ker se mi povaljuje par fotografij dotične gospodične, jih delim z vami!

suzana-lovec-pop-tv-003.jpg


suzana-lovec-pop-tv-001.jpg suzana-lovec-pop-tv-002.jpg suzana-lovec-pop-tv-004.jpg suzana-lovec-pop-tv-005.jpg suzana-lovec-pop-tv-007.jpg

10 Responses to Suzana Lovec, novinarka POP Tv

 1. Dinozaver pravi:

  Tole je pa zelo tehtna objava. :)

 2. erman pravi:

  Grda, kaj čmo…

 3. markopigac pravi:

  Suzana je izvrstna, ampak, a ti je dovolila objavo fotografij?

 4. had pravi:

  le zakaj? ona je javna osebnost.. dogodek je bil javen..

 5. markopigac pravi:

  Meni zgledajo bolj “zalezovalske” :D mimogrede, vsakdo lahko prepove objavo kakrsnih koli fotografij v medijih oz javnosti. si vedel to? ;)

 6. Anoymus pravi:

  Dogajanje v studiu je bilo zanimivo predvsem zaradi izbora gostov. Vajgel in Rupel sta pač večna rivala. Pestro pa je bilo tudi zaradi tega, ker sta gosta preglasila Lovčevo, ki ne premore takšne jeakosti glasu kot njena kolegica Å eruga oz. so ji stvari malce ušle iz rok in je gospoda v 90% sploh nista šmirglala, kaj jima želi dopovedati.
  Drugače je Lovčeva ok novinarka, omenjenima gostoma pa zagotovo manjka nekaj omike v javnem nastopanju.

 7. Blasius pravi:

  ma kaj si zamudu, nč nisi zamudu, maš use posnetke tuki: http://volitve.24ur.com/clanek/novice/tretje-predvolilno-soocenje.html :)

  velik užitkou ob gledanju :P

 8. ŽonPjer pravi:

  Sicer jako antipatična…ampak vseeno “kresabilna” ;)

 9. Anonymus pravi:

  No, ko smo si že lahko ogledali en tak patetičen primerek soočenja sedanjega slovenskega zunanjega ministra z wannabe slovenskim zunanjim ministrom in ker se zadnje dneve radi zgledujemo po Fincih, še tole . V prepričanju, da je Finska alfa in omega demokracije, diplomacije, nekoruptivnosti, neodvisnosti medijev in dobrega raziskovalnega novinarstva, si zagotovo marsikdo misli, da takega soočenja kot sta ga uprizorila Rupel in Vajgl, zgledni, pošteni, omikani in oh in sploh Finci, že ne bi gledali na TV, No, ne vem, če ne. Za razliko od našega na trenutke čemernega zunanjega ministra so Finci precej časa imeli na mestu odgovornega za zunanjo politiko zvezdniškega Ilkko Kanerva. Bil je tako popularen, da so njihovi (ne pozabimo- ZGLEDNI!) mediji celo praznovanje njegove šestdesetletnice prenašali v živo po TV. Ok, mene to spominja kvečjemu na kakšno »castrovsko« držvo, ampak to je zgolj moj osebni preblisk. No, blogerji vašega kova pa so ga pogosto (tako kot vi Rupla) označili za patetičnega. Vas zanima njegova usoda? S položja ministra je odstopil zaradi za zgledno Finsko sila zanimivega razloga: neki (plačljivi in seveda blond) striptizeti je poslal preko 200 sms-ov z, kakopak, erotično vsebino. Seveda z mobilnega telefona, ki so ga plačevali finski davkoplačevalci in to kar med pomembnim sestankom v Bruslju. Ouch! In to Finec, si lahko mislite?? Ko me je pred dnevi ob nekem televizijskem prispevku v katerem se je naš zunanji minister srečal z novim finskim zunanjim ministrom , dvom, da to pa že ne more biti zunanji minister, privedel na njegovo spletno stran, je tam vse skupaj zgledalo nekako v stilu Rebelde, ali Back Street Boys (za tiste, ki vas daje emšo). Mislim, ej, nek poskočni blondinec, po imenu Alexander Stubb, v pozah, ki jih še pri Damjanu Murku ne boste videli! In to naj bi bil zunanji minister? Jej! Ma na finsko zunanje ministrstvo bi Rupel lahko tudi striptizeto poslal, ne sam diplomatsko noto!
  Morda se motim, ampak po famoznem dokumentarcu Patria, po še bolj famozni oddaji Janez z Mario«, po vseh finskih medijsko zvezdniških muhah, s katerimi so obsedeni celo Finci v zunanji politiki, pa še čem (Ok, priznam nikoli mi ni bilo jasno niti kako je lahko nekdanji skakalec Matti Nykänen tak alkoholik, če je na Finskem alkohol pravzaprav skoraj prepovedan, torej zaradi davkov nenormalno drag), je moje mnenje o njihovem širšem medijskem prostoru približno enako tistemu o izboru missic v kakšnem zakotnem lokalu; vsi bi radi nekaj bili, vsi si domišljajo, da nekaj so, v resnici pa vsepovsod sama dvoličnost in sprenevedanje. V tem kontekstu celo Rupel in Vajgl nista tako napačna. Si vsaj povesta v faco, kar mislita.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.