had blog roni kordis had blog roni kordis

Svingerji, Kmetija in še kaj

Po volilni “štali” v zadnjem mesecu, prihaja na TV ekrane nanizanka Svingerji in resničnostni šov Kmetija.
Svingerji imajo precej zanimivo igralsko zasedbo: Ana Dolinar, Nina Osenar, Igor Štamulak in Rok Kunaver. Prva nanizanka je napovedana za 7. oktobra.

Resničnosti šov Kmetija bo tokrat že drugo leto. Lansko leto se mi je vse skupaj zdelo precej nehumano. Ampak rejtingi oddaje naj bi bili odlični, čeprav mi ni bilo jasno, kdo to spremlja in zato so se odločili, da bo oddaja tudi letos in tudi voditeljica, Špela Močnik, ostaja ista. Samo gospodar kmetije, Marijan Podobnik, se mi zdi nekam zelo znan. No, upam, da se vseeno motim!

In ko smo že pri oddajah, ki naj bi bile zabavne in naj bi prinašale razvedrilo v “naše domove”, se mi vedno znova zastavlja isto vprašanje. Zakaj hudiča Slovenci ne moremo narediti nanizanke kot je hrvaška Bitange i princeze, ki jo vsak večer z veseljem pogledam! Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš, Mila Elegović, Nataša Dangubić in Mile Kekin so kul!

Ostali video posnetki Bitange i princeze

 1. Glede Kmetije bomo vidl. Tud mene ni potegnila h ogledu.
  Svingerji… hmmm… prvi del bo za pogledat, naprej bomo pa vidl.

  Hja, zgleda, da slovenci nimamo dost domišlije da bi kako tako nanizanko naredil.

 2. Če kdo ni ciljan publika za Kmetijo se ne rabi sekirat. Jaz tudi nisem. Ampak večinska populacija v Sloveniji pa ni ravno meščanska :-)))

  Zanimivo pa je, da RTV SLO v istem terminu ne ponudi nič pametnejšega. Pa jih financiramo vsi, za razliko od PRO PLUSa.

 3. mhja…. kako lahko rtv ponudi nekaj konkurencnega “reality showu” ? ne more… ker nima… ker itak samo predvajajo “kr neki”, ker pac morajo program zafilat….
  tale RTVSLO je samo za likvidirat… ;)
  Razpisemo referendum, da se ukine nacionalna TV? nam nebo treba prispevkov vec placevat :)

Komentarji so zaprti.