Fructal Pingo in Fructal Dvojni C 6 Fructal Pingo in Fructal Dvojni C 6

Fructal Pingo in Fructal Dvojni C

Par dni nazaj je Davorin pisal o Eurocremu. Jaz pa sem včeraj, med sobotnim nakupovanjem zagledal dva sokova, ki ju nisem videl že zelo dolgo.
Fructal Pingo in Fructal Dvojni C sta me takoj popeljala v spominih več kot dvajset let nazaj. Takrat je bila drugačna embalaž, vendar vsebina je bila enaka. Vsaj kolikor se še jaz spomnim. Takrat, dvajset let nazaj, sem treniral smučanje in velikokrat sta bila Pingo in Dvojni C z menoj. Najboljše je bilo na koncu, ko si spil sok in si napolnil nazaj embalažo z zrakom in skočil nanjo, da je počila in povzročila dober pok. Verjetno tega nihče več ne počne, jaz pa bi!

fructal-pingo-dvojni-c-43.jpg


fructal-pingo-dvojni-c-13.jpg fructal-pingo-dvojni-c-23.jpg fructal-pingo-dvojni-c-33.jpg fructal-pingo-dvojni-c-53.jpg

 1. Jaaaa, uni aluminjasti škrnicli, pa najslabša možna plastična slamca, k si mogu met res že izkušnje da si jo spravu not :lol:

 2. jaz sem tud zmeri rad napihnil tetrapak od Pingota pa gor skočil (nenevarna petarda), sam ne vem, če tele nove embalaže proizvedejo tak pok.

 3. Tista kvazi kovinska, ja :) Jaz sem vedno zapičil spodaj, ker je bilo ravno, če sem poskušal zgoraj, mi je navadno spodrsnelo in sem se fino pičil v prst.

 4. V šolah je še vedno pogost pri malici ;)

  In kolikor se jaz spomnim svojih osnovnošolskih dni (nekaj let nazaj), so še vedno konkretno pokali! :P

 5. ooo, tega se pa še js spomnem :P
  tamala vikikrema, kos kruha pa pingu sok
  taprava malca :D

 6. Ah ja, kdo bi ju pozabil. Me je pa ravno prejšnji teden presenetila restavracija v naši novi Qlandiji, saj ju dejansko imajo. Mimogrede, kaj pa Fredija se spomni kdo, a? Tiste aluminjaste tetrapake je bilo še lepše pokat :)

 7. Če hoče kdo podoživeti občutke poka, se prodajajo eni uvoženi sokovi v podobni embalaži… So mi deca cel avto posvinjala, ko smo ga zadnjič nekje dobili…

Komentarji so zaprti.