Varuhinja pravic gledalcev Miša Molk - hočem Gole Novice 6 Varuhinja pravic gledalcev Miša Molk - hočem Gole Novice 6

Varuhinja pravic gledalcev Miša Molk – hočem Gole Novice

Naked News so v svetu že praksa. In glede na to, da imamo gledalci varuhinjo naših pravic – Mišo Molk, me zanima, kdaj bo kaj takšnega, kot je na Nova TV, tudi pri nas. Pri njih se je slekla Gianna Apostolski v oddaji Red Carpet.
Ah, ja, pluralnost!
Vir fotografij – print screen Dnevnik.hr

gole-vijesti-gianna-apostolski.jpg gole-vijesti-gianna-apostolski3.jpg gole-vijesti-gianna-apostolski2.jpg gole-vijesti-gianna-apostolski4.jpg gole-vijesti-gianna-apostolski1.jpg

Video

 1. A da hočeš ;)

  Res ne vem zakaj se še nihče ni “spomnil” tega. Imamo tono kvazizvezdnikov (predvsem bivši gostje resničnostnih šovov, na pol zvezde) ki bi naredili marsikaj za večjo medijsko prepoznavnost …

 2. ma da ja :) sej bi ze bil cas, da nekdo to naredi pri nas..

  a gremo na vest predstavit nov koncept s katjo buda :)) al rajs na svoje naredimo :)

  vse zajkljice bi bile cist vesele, ce bi lahko vodiel tv oddaje :evil:

 3. Ti, a ni Mišika varuhinja naših pravic le na nacionalki? Tam definitivno česa takega ne boš doživel, hehe. Nova tv je privatna, ne..

 4. @zonpjer: jaaaa.. ampak pluralna rtv slo, bi lahko dvignila gledanost svojih programov, ki jih placujemo mi, s taksno oddajo :)))

 5. Nekako imam feeling da večino “voditeljic” ki bi se bile pripravljene pri nas slečt ne zmore hkrati brat in razmišljat o tem kaj in kako odpet.

 6. Kaj tale voditeljica ima moški spolni organ da ne upa pokazati več? ahahaha =D

 7. To sploh niso Naked news. Saj ni šla do konca.

  Tole je pravo:

  PS: Nova TV na hrvaškem, češkem, dnevnik.hr, tn.nova.cz in 24ur.com – vse je isti lastnik v ozadju.

 8. Kje je peticija? Hočem podpisati? Je ni? Kaj potem, a dam ledvico, jetro, vse svoje prihranke? khm… (se umiri in si pogladi sedaj razmršeno frizuro) no, vsekakor to zveni zanimivo…

  PP!

 9. Mah, ne vem, meni so te naked news neka mimo zadeva. Kot da koga res zanima kaj ona govori. Če želim goloto bom šel na Red tube, če bom želel novice bom odsrfal na rtvslo.si ali 24ur.com pa bo ravno tako v redu. Resno, v Naked news nisem nikoli videl prave fore…

 10. Wait, there’s moar!

  Ni tako napačna. Okej, ima umetne, ampak ni tako očitno. Sem vesel, da niso dali kakšne silikonsko napihnjene babure.
  Ko smo ravno pri silikonu – ne želite si takih novic na domačih televizijah. Ker bi dobili hodečo reklamo za botoks, vsadke in vaginoplastiko.

 11. Počutim se neumen. Ja, kaj sem pa pričakoval. Gole novice so seveda rumene.

  Mene bi bolj zabavalo, če bi mi voditeljica ob branju novic o inflaciji nazorno pokazala, koliko je 7%, nato isto še za evropsko inflacijo, FED-ova napoved, napovedi za naslednja leta itd. ;-)

 12. Čen rabiš resnično spam zaščito, vstavi npr: 849 ^ 323

  Pahorju pa privoščim bivšo jugoslovansko ali pa zimbabvejsko inflacijo. Se bo (ob Golobičevi asistenci zapisal med uničevalce Evrope. To niti Leninu niti Stalinu ni uspelo)

 13. Ne bi bilo slabo tole, sam je pa res da kakšne Darje Zgonc nebi rad gledal kako se slači! :D

  Bi pa tisto rjavolaso deklino iz Svet na Kanalu A.

Komentarji so zaprti.