had blog roni kordis had blog roni kordis

Klepova Klepetanja

Zadnje čase mi je izredno všeč pisanje Štefana Klepa, v njegovem blogu, oz. odgovorih na vprašanja, oz. kolumni, oz. karkoli že – Klepova Klepetanja.
Ker nisem bralec Slovenskih Novic, nisem vedel, da to obstaja in da to piše za njih.

Vsako jutro, že petnajst let zapored, razveseljuje Štefan Klep bralce najbolj branega slovenskega časopisa Slovenske novice s svojim kotičkom Klepetanja. Od leta 2002 pa lahko na spletu prebirate na tej strani njegove duhovite odgovore in pogovore tudi vi.
Z njim pa lahko poklepetate tudi po elektronski pošti tako da mu sporočilo pošljete na [email protected].

  1. Ga berem od vsega začetka, saj sem bil takrat še (ne me tepst prosim) naročen na Slovenske novice in zame je car v pravem pomenu besede, najbolj pa mi je všeč da sem odkril, da ga lahko berem tudi na netu in mi zato ni več potrebno iskat kje bom naletel na Slovenske, da bom prebral edino stvar, ki je v njih kaj vredna – Kleptova klepetanja. In ja, nekajkrat sem mu tudi že pisal, odgovoril mi je v šestih primerih petkrat in čisto nikoli me še ni razočaral. Ampak zadnje čase mi kljub temu ni všeč, da se pojavljajo samo klepeti o politiki, kot da ljudje, ki mu pošiljajo vprašanja ne bi imeli več domišljije. Si moram počasi spet kaj zmisliti :)

  2. Jaz novice berem v kafiču in Klep včasih pozitivno preseneča. Ta rubrika se mi zdi veliko boljša kot tista v delu, na istem delu strani.

  3. Res je, hvala bogu da ima tudi blog. Slovenske novice niso vredne počenega groša, a jih ljudje še vedno berejo. Smrt tu, smrt tam, umor tu, umor tam, vedeževalka tu,…

  4. ne vem kako me je našel, vendar ga lahko spremljate tudi preko Twitter-ja!
    nahaja se pod imenom stefan_klep

Komentarji so zaprti.