Matevž mi je predlagal invisibleSHIELD zaščito za iPhone 3G.

Seveda sem jo nabavil. Malce več dela mi je vzelo samo nameščanje zaščite na telefon. V bistvu so moji prsti povsem nesposobni za kaj takšnega. Ampak na koncu je izpadlo vse ok.

Najlepša stvar pri invisibleSHIELD-u je življenjska garancija. Me zanima, če bo res pomagala!
p.s.: fotke so narejene med samim procesom nameščanja folije na telefon. Spremembe so vidne po parih urah!

invisibleshield-zascita-za-iphone-3g-03.jpg


invisibleshield-zascita-za-iphone-3g-01.jpg invisibleshield-zascita-za-iphone-3g-02.jpg invisibleshield-zascita-za-iphone-3g-04.jpg

How to install the invisibleSHIELD on the iPhone 3G

iPhone 3G Scratch Test

invisibleSHIELD Hides Scratches

12 Responses to invisibleSHIELD zaščita za iPhone 3G

 1. Jan pravi:

  svetovno :D takoj naročil za svojga toucha :) in mobitel :P

 2. markopigac pravi:

  brezveze. kupil bi gumjast plasc pa roka. glede na moje predhodnje (vec kot leto dni) izkusnje z “enko”. ceprav je pa 3g precej “spolzek”, rad zdrsi iz rok in je ta guma (menda ma jonas podobno), pravsnja zadeva, da se ti “prlepi” na prste.

 3. mat3ii pravi:

  Brez veze ni, kajti jaz sem kupil iPhone (tudi) zaradi njegovega neverjetnega dizajna, tega pa “gumijast plašč” prekrije,.. zato pri meni nikakor ne pride v poštev, res da je z njim iPhone veliko bolj varen vendar ni to to in invisibleSHIELD je točno to kaj potrebuje moj mobi :)

 4. jm pravi:

  @mat3ii: če jo daš spredi gor, je še vredu. Sem dal pa zadaj na touchu, je pa res jajc. Maš občutk k da maš en hjundaj player v rok. Je šlo takoj dol. Za spredi s pa splača..

 5. tomaz pravi:

  super zadeva je to ja… sam sem jo imel na n95, ampak samo na zaslonu, ker se mi je po ohišju hitro začela nabirati svinjarija na robovih zaščite… pol sem ga pa dal na servis, in so mi jo “prijazno” odstranili… hehe, mogoče je niso videli ;-)

 6. MM pravi:

  Glede na to da take in podobne reči stanejo na ebayu 2-4 eure se izplača. Za spredaj.

 7. ŽonPjer pravi:

  Ejga, a boš spisal kako recenzijo ajfouna? Prejšnji petek je bil zanimiv text v Delovem Infotehu o prednostih in slabostih. Zdej bi bilo pa zanimivo še kaj iz privatnih logov slišat…

 8. markopigac pravi:

  žonpjer, jaz bom spisal jutri zjutraj. primerjal bom enko s 3g (imam oba) in potem še s konkurenco.

 9. markopigac pravi:

  mimogrede, ta invizibl šild – predstavljen je, kot ne vem kakšna zaščita. Čudi me, zakaj ne prevlačijo avtov s tem njihovim čudom. Bi imeli večji biznis, ko je karambolov vsak dan na milijarde.. :)

  Stavim 500 evrov, da se vidi poškodba na aparatu, če ima to zaščito na sebi in pade na grob asfalt iz višine žepa ;)

 10. stojan pravi:

  v bistvu pomaga pred praskicami, ampak s to prevleko izgledaš kt tazaden kmet. ampak to nekaterih res ne moti, ne vem zakaj potem kupujejo dizajnerske kose.

 11. Saša pravi:

  Jaz sem uporabljal tako zaščitno gumo, kot ta invizibl šild in gumo sem strgal v manj kot mesecu dni ;)
  Poleg tega je tudi res, da pogrša iphona guma. Ne vem zakaj je ta invizibl šild nekaj novega, če sem jaz to kupil že pred enim letom in na izbiro je bilo celo sijaj ali mat :)

 12. markopigac pravi:

  stojan, saša – ne vem kako gumo sta imela vidva, in kaj sta pocela, da sta jo strgala (za slednjega vem, da je slampast) , ker moja je cist ok. Sploh se ne vidi, da je gumijasta prevleka (vsi mislijo, da je aparat taksne barve) in ja, ne vem kako bi jo strgal, ko pa je vlita gor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.