had blog roni kordis had blog roni kordis

Prezentacija o blogih in hadu za Mayer McCan

Matej me je pred časom prosil, če bi lahko naredil prezentacijo o blogih in hadu kot “blagovni znamki” za agencijo Mayer McCan.
In tole mi je uspelo narediti zadnji večer.

 1. Edino nekaj se mi zdi čudno, da ima povprečen blog manj kot 100 obiskovalcev na mesec. Bi blo fajn vedet, kaj smatrajo oni za povprečen blog, tisti ki objavi en članek na nekaj emsecev, na en emsec, na teden, dnevno..

 2. Meni ni všeč. Prezentacije se danes nagibajo v smer da je veliko slik, vizualne prezentacije podatkov, sploh ključnih. Tu pa je veliko teksta (sicer dobrega), in vprašanje če se bi mi dalo brat. Ob predpostavki, da boš zraven še govoril o istih stvareh in pomožnosti še bral, bi pa zaspal zraven.

  Upam, da ne zameriš, da sem iskren :-).

 3. Vsebina je super, všečno. Kar se pa tiče vizualije je mogoče Anžetova ideja dobra … več imidžov (jih imaš na zalogi tolko, da med vsak slajd daš 4 … ;)

 4. @anze: strinjam se s teboj.. prvotna prezentacija je bila vizualno bogata.. sheme, boldane tocke, fotografije.. ce ti dan pred prezentacijo oldeti disk, pa ti ne preostane nic drugega, kot da na hitro in precej povrsno spises tekste in poskusas s tem narediti vtis :)

  pa se nekaj je.. ker je tudi blog precej pust, oz. tekstualen, sem dodal za podlogo prezentaciji ravno to.. vsebina pred formo :))))

  @marin: ja, tiste podatke sem dodal zato, ker so tudi meni cudni.. in jih med seboj primerjal.. bo treba eno “ornk” studijo naredit :)

 5. Mislim, da je bila prva oblika političnega bloga v Sloveniji tole ,kjer so lahko vsi kandidati za župana Novega mesta pisali svoj blog in kjer so soočenja potekala v obliki blogarskih vprašanj …

 6. Roni, kako so se odzvali poslušalci? Kakšna vprašanja so ti postavljali?

 7. Had vsebina pred formo. lepo si to povedal ;-) Fajn. Čeprav je pa to prava redkost v današnjih časih, tako, da bi bilo zanimivo videti še “vizualno” varianto prezentacije. Jo boš pripravil?

 8. Vsebina super, oblika pa … zanič …

  Saj vem, da je hudo, če odleti disk, ampak z urico več dela (par grafov, malo dodelan template), je stvar uporabna.

  Na žlost je tako, da brez oblike večina (tudi pomembnih) ljudi vsebine ne povoha …

 9. Had, tole je precej zalostna predstavitev. sesutje diska naj ne bi smel biti razlog za vizuelno hendikepiranost. Kar malo vaje bo potrebno, da bo predstavitev presegla seminarje zadnjih letnikov devetletke.

Komentarji so zaprti.