Irena, hvala! 4 Irena, hvala! 4

Irena, hvala!

nutella.jpg

 1. Mmmmnjami!

  Zgleda (po barvi), da gre za originalno, ki NI narejena na Poljskem. Ker Poljska, ki jo prodajajo po Merkatorjih in Å parih in nasploh vsepovsod, je dražja in neprimerljivo slabša.

 2. Jaaaa, 5kg Nutella :) Tako embalažo sem zapazil samo v italijanskih trgovinah in celo na bencinskih črpalkah, ko smo se (ponavadi s šolo) peljali tam okrog.. Brings back good memories :)) Vsekakor bi si želel kaj podobnega imeti tudi doma.. Ali pa vsaj v trgovinah za izbrat :)

 3. Waaaa had, bos kaj povabil? Verjetno bos 5kg tezko sam zmazal ;) (malce hecam).

  Drgac se lahko pravo Nutello kupi tudi v Mullerju, ker jo uvazajo iz Avstrije in ima titsti pristen lesnikast okus, njaaaammmiiiiii :P

  Pa dober tek!

 4. Tudi sam kar nekaj artiklov kupujem v Mullerju. Poleg Nutelle imajo naprimer tudi originalno Milko :) Veliko razliko sem opazil tudi pri plenicah Pampers, kozmetiki, vlažilnih robčkih za dojenčke itd. Ja, žl spadamo pod balkansko tržišče… :( Čeprav sem opazil, da ima južni trgovec Konzum na hrvaškem še slabšo robo!

 5. Na poljskem sploh ne delajo 5 kilskih nutel. Tudi v Sparu/Mercu/Tušu imajo (kadar jih imajo) 5-kilske samo originalne Italjanske.
  Okoli novega leta so imeli v enem od ljubljanskih Sparov tudi eno tudi vsaj 10 kilsko (originalno).

Komentarji so zaprti.