had blog roni kordis had blog roni kordis

Naj me kdo z macolo po glavi

Na Kanalu A gledam nanizanko Svingerji in se sprašujem, kaj hudiča je to?
To naj bi bilo smešno? Zanimivo za gledat? Ups.
Očitno nisem ciljna publika, oz. sem prestar, da bi razumel te “šale”, ki so v tem “šovu”. So pa zelo 2.0, saj imajo celo video blog. Pogrešam samo vreščanje Nine Osenar – Nasveti za šoping in bi bilo vse popolno! No ja, tri minute tega “šova” je zadovoljilo moje potrebe po “osveščenosti”.

In naj me kdo z macolo po glavi, kajti to se mi bo zdelo precej bolj smešno kot pa Svingerji!

 1. Clovek bi se razumel, da ni smesno. Ampak da je vse skupaj posneto kot en velik zmazek kar z roke? Pa da igralci igrajo slabse kot otroci v vrtcu? To pa res ni za na javno televizijo … bo se kdo travme mel.

 2. RTVSLO in POP+A se gredo zdaj igrico: kdo bo naredil slabšo, bolj slabo zaigrano in manj smešno “humoristično” nanizanko. Zaenkrat je žl (za gledalce žl) neodločeno, saj sta tako Bratu brat kot Svingerji nekaj popolnoma nesmešnega, negledljivega, tako poden zaigrano, da bolj ne more biti.
  Ko gledaš Bratu brat in se spomniš angleškega originala, se ti zdi, da si gledal pri originalu resničnost, zdaj pa gledaš uprizoritev osnovnošolskega gledališkega krožka dvorazredne štiriletne posebne šole iz Spodnje zgornje Kungote. (Moje opravičilo Dvorazredni štiriletni posebni šoli v Zgornji spodnji Kungoti in njenemu gledališkemu krožku, saj če nekaj s tem nazivom slučajno res obstaja, zagotovo bolje uprizarja karkoli, kadarkoli, kjerkoli!)
  Skratka bruh na kvadrat!

 3. Bil zadnjič na intervjuju z eno od glavnih igralk in je med vrsticami povedala, da naj ne pričakujemo preveč od prve epizode, ker so se šele kasneje bolj ujeli in bo bolje. Prvo čist verjamem, za drugo pa – i won’t hold my breath… :D

 4. no… meni sicer ni nevem kakko dobra zadeva….
  ampak ce bi moral izbirati med katerim koli “reality showom” in telimi swingerji…. bi vsekakor raje gledal svingerje :)

 5. Tako Svingerji, kot Brat bratu sta katastrofalni, tako vsebinsko, kot tudi igralsko. Pa vseeno, če bi moral izbrati slabšo, bi izbral Svingerje. Predvsem zaradi Nine. Je slaba igralka. Zdi se, da igra pač samo sebe. Grozen smeh, neobvladljive geste, kokainski attitude….

 6. 3 minute si zdržl? dober si, midva nisva niti polne minute, ker tole je pa res preveč.

  pa res mi ni jasno, kako je Nina Osenar s svojim “pig-face” kdaj prišla med lepotice??

 7. uuu sami pametni folk… uplodajte slike da vidimo kere razvaline to sodijo

 8. Misli, da v večini teh slovenskih komedij in nanizank manjka tisti spontani humor. Tukaj že takoj vidiš, da je vse nekaj prisiljeno. Ne vem al so to zanič igralci, ali pa scenaristi vedno znova ne naredijo domače naloge.

 9. To so zanic igralci, ker v nobeni nanizanki ni spontanega humorja, saj ga preprosto ne more biti. Lahko malcek spontano kaj naredijo, da izpade bolj naravno, drugace pa mora biti vse mocno premisljeno.

  Sploh ce racunas, da vecino ameriskih nanizank snemajo iz vec zornih kotov in se igralci med sabo niti ne vidijo ko snemajo dialog. Najprej en igralec opravi svoj del dialoga direktno s kamero brez soigralca, potem drugi. Mi pa to vidimo kot dinamicen, naraven, dialog med dvema osebama, ki jih lahko vidimo direkt v obraz, od strani ali karkoli. Tega ne mores delat spontano, ni sans.

 10. No seveda, sem se narobe izrazil. Moralo bi zgledati bolj spontano :).

 11. Bravo Rok in Tjaša boljšega opisa za N.Osenar še nisem slišal! LOL! ;))))))))

Komentarji so zaprti.