Zoran Jankovič – fotografije župana

Zoran Jankovič, neodvisni kandidat, ki je na lokalnih volitvah prejel 63,03% glasov in postal župan Ljubljane, se je odločil, da bo konkretno spremenil Ljubljano, kljub dejstvu, da mu je držva, kolikor je le lahko, to delo oteževala.
Dolga leta je bil uspešen vodja Mercatorja, kar dokazujejo tudi priznanja: Manager leta 2002 v Sloveniji, Najuglednejši manager leta 2003, Naj direktor 2003, Naj direktor 2004, Najuglednejši direktor 2005, Mercator najuglednejše podjetje 2005, Naj direktor 2006 (vir), vendar je moral 16.11.2005 odstopiti iz te funkcije.
Spodnje fotografije so nastale za časopis, ki ga je izdala stranka Zares pred volitvami in takrat sem imel prvič možnost spregovoriti z županom Ljubljane na štiri oči.
Moje občutke najbolj opišejo besede, ki sem jih izrekel na koncu: “Žal mi je, da nisem prebivalec Ljubljane, ker bi lahko bil zelo ponosen, da imam takšnega župana!”

zoran-jankovic-fotografije-05.jpg


 1. Sicer tudi on ni čist, a imem občutek, da bo kljub temu naredil veliko dobrega.

 2. no, tako superfajn župan pa tud ni.

  vse gleda skozi oči kapitala, kar je – to je svojevrsten paradoks! – tako ali tako značilnost slovenske “levice”.

  prekinja koncerte na metelkovi (ezekiel) in zganja racije v rogu in … what was that word again? liberal?

 3. Kaj, a se je tudi uradno včlanil k oranžnim? Sicer pa, vsaj pol LJ ti bo neizmerno hvaležno, če ga vzameš v Zagorje ali kamorkoli že (pa Å vagana kar obdržite!)

 4. No ja, men pa ni tako všeč kot ga opisuješ. Sicer mu priznavam, da je naredil za ljubljano ogromno, vendar pa, da dobesedno jebe u glavo prebivalce ljubljane in jim zapira dovoze do njihovih garaž, da smo prebivalci centra manjvredni glede na ostale dele ljubljane, saj moramo za parkiranje plačevati dovolilnice, nato pa še kje nimamo parkirat,….

 5. Anže Frantar

  In kaj si hotel s tem povedati?
  Je mogoče kaj narobe ker je z balkana?
  Je mogoče zaradi tega kaj manj sposoben?

  Prosim za razlago

  LP,
  Perviz

 6. Anže Frantar

  In kaj si hotel s tem povedati?
  Je mogoče kaj narobe ker je z balkana?
  Je mogoče zaradi tega kaj manj sposoben?

  Prosim za razlago

  LP,
  Perviz

 7. Anonimni

  Å vagana je hotel v SDS sprejeti tudi Janša.

Komentarji so zaprti.