Zoran Jankovič, neodvisni kandidat, ki je na lokalnih volitvah prejel 63,03% glasov in postal župan Ljubljane, se je odločil, da bo konkretno spremenil Ljubljano, kljub dejstvu, da mu je držva, kolikor je le lahko, to delo oteževala.
Dolga leta je bil uspešen vodja Mercatorja, kar dokazujejo tudi priznanja: Manager leta 2002 v Sloveniji, Najuglednejši manager leta 2003, Naj direktor 2003, Naj direktor 2004, Najuglednejši direktor 2005, Mercator najuglednejše podjetje 2005, Naj direktor 2006 (vir), vendar je moral 16.11.2005 odstopiti iz te funkcije.
Spodnje fotografije so nastale za časopis, ki ga je izdala stranka Zares pred volitvami in takrat sem imel prvič možnost spregovoriti z županom Ljubljane na štiri oči.
Moje občutke najbolj opišejo besede, ki sem jih izrekel na koncu: “Žal mi je, da nisem prebivalec Ljubljane, ker bi lahko bil zelo ponosen, da imam takšnega župana!”

zoran-jankovic-fotografije-05.jpg


14 Responses to Zoran Jankovič – fotografije župana

 1. Dajana says:

  Zoki: Ta barva!!!! ccccc

 2. Marin says:

  Sicer tudi on ni čist, a imem občutek, da bo kljub temu naredil veliko dobrega.

 3. gyzar says:

  no, tako superfajn župan pa tud ni.

  vse gleda skozi oči kapitala, kar je – to je svojevrsten paradoks! – tako ali tako značilnost slovenske “levice”.

  prekinja koncerte na metelkovi (ezekiel) in zganja racije v rogu in … what was that word again? liberal?

 4. ElQurc says:

  kok pa si pokasiru za ta epp :(

 5. Anonymous says:

  Kaj, a se je tudi uradno včlanil k oranžnim? Sicer pa, vsaj pol LJ ti bo neizmerno hvaležno, če ga vzameš v Zagorje ali kamorkoli že (pa Å vagana kar obdržite!)

 6. guardy says:

  No ja, men pa ni tako všeč kot ga opisuješ. Sicer mu priznavam, da je naredil za ljubljano ogromno, vendar pa, da dobesedno jebe u glavo prebivalce ljubljane in jim zapira dovoze do njihovih garaž, da smo prebivalci centra manjvredni glede na ostale dele ljubljane, saj moramo za parkiranje plačevati dovolilnice, nato pa še kje nimamo parkirat,….

 7. xxx says:

  Anže Frantar

  In kaj si hotel s tem povedati?
  Je mogoče kaj narobe ker je z balkana?
  Je mogoče zaradi tega kaj manj sposoben?

  Prosim za razlago

  LP,
  Perviz

 8. Perviz says:

  Anže Frantar

  In kaj si hotel s tem povedati?
  Je mogoče kaj narobe ker je z balkana?
  Je mogoče zaradi tega kaj manj sposoben?

  Prosim za razlago

  LP,
  Perviz

 9. Andrej Volčanšek says:

  a ni zmeri bolj kučanu podoben?

 10. Revolucija says:

  Anonimni

  Å vagana je hotel v SDS sprejeti tudi Janša.

 11. […] Zoran Jankovič, sedanji župan in na volitvah kandidat za župana Ljubljane, ima izredno zanimiv slogan predvolilne kampanije – DELA (čestitke strategu, kdorkoli že je to). In iz tega sledijo, vsaj zame, fenomenalne izpeljave: […]

 12. […] je najlepše mesto na svetu – tako je že večkrat izjavil župan Ljubljane Zoran Janković. In kljub temu, da sem samo “nomad”, ki hodi v službo v Ljubljano, se rad sprehodim po […]

 13. […] odgovor je preprost – seveda bo Zoran Jankovič šel na predčasne volitve! Vprašanje je samo ali bo šel kot kandidat ali kot volivec?! Včeraj […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.