Ko sem iskal podatke o njiju na netu, sem našel zelo zanimivo primerjavo. Ona dva naj bi bila naša David in Victoria Beckham. In da je doza smeha polna:

Imamo torej slovenski par Beckham?
Uh, so že pisali o tem … in celo dodali, da sploh ni primerjave. Da se Victoria ne more primerjati z mano, da sem lepša, bolj energična … Sama se ne primerjam rada in se ne vidim v takem življenju, kot ga imata Beckhamova. Te primerjave so bolj za šalo.
vir: njena

Še bolj všeč pa so mi Cimetove izjave:

Za svoje uspehe bi se rad zahvalil svojim staršem. Še posebej očetu in mami.
Potem pa še neke druge, ne tako zelo poznane kot tista prej, toda prav tako za umret smešno Cool
Zelo sem samokritičen. Predvsem do sebe.
Praznoval sem v postelji, s svojo mamo,…
Sem zelo zadovoljen, da sem odigral 90 minut. Pred tekmo sem bil namreč dokaj živčen, saj sem pred tednom dni imel potres možganov.
Nasploh so ti židi malo prizadeti od vsega hudega, kar se dogaja v njihovi deželi.
Mariborčanom bi čestital za zmago, če bi si jo zaslužili. Tako pa so z obrambno igro povsem uničili derbi. Še dobro, da niso kar avtobusa postavili v svoj kazenski prostor.
Na igriščih bomo namesto doseganja golov morali delati snežke. Tista ekipa, ki bo naredila lepšega, bo dobila tri točke.
To ni bilo samo verbalno. To sem mu tudi povedal!
Jaz, Zahovič in Ačimovič smo najboljši duo.
Boli me koleno na nogi.
Kupil sem trosobno garsonijero.
V Korejo sem šel samo podpisat pogodbo in ne gledat okolice, to bi imel čas početi naslednji dve leti!
vir: hddolimpija

sabina-remar-in-sebastijan-cimerotic-06.jpg


sabina-remar-in-sebastijan-cimerotic-07.jpg sabina-remar-in-sebastijan-cimerotic-04.jpg sabina-remar-in-sebastijan-cimerotic-08.jpg sabina-remar-in-sebastijan-cimerotic-01.jpg sabina-remar-in-sebastijan-cimerotic-02.jpg sabina-remar-in-sebastijan-cimerotic-03.jpg sabina-remar-in-sebastijan-cimerotic-05.jpg