Gola in drogirana Kate Moss je naslov članka, ki so ga danes objavili na 24ur.com. Zanimivo! Glede na to, da je bila gola fotografirana že večkrat, sem si mislil, da bom videl njene dobre fotografije. Ampak sem se motil!
O tem ali je ženska na fotografijah Kate Moss, kot ugibajo v komentarjih, ne bom sodil. Ker je ona!

Ampak bom naredil primerjavo med dvema člankoma 24ur.com in 24sata.com:

Že večkrat so fotografi ujeli pijano in drogirano manekenko Kate Moss. Tokrat pa so jo slikali povsem golo, kako se pod vplivom drog zabava na terasi nekega kluba.

Manekenka je nedavno izjavila kako se ostavila poroka. Na snimanju u Beverly Hillsu paparazzi su ju uslikali golu i, tvrde bliski izvori, nadrogiranu

Khm. Novinarstvo my ass. Samo da se nekaj napiše, pa čeprav nima nobene veze. Na 24sata je celotna galerija fotografij iz tega shootinga. No, iskanje po Googlu pa najde podatke, da je bilo to fotografiranje 8. novembra (vir)

24ur.com, ali je res tako težko poguglati stvari preden jih objavite? In potem se sprašujemo zakaj je naše novinarstvo tako v k…!

4 Responses to Gola in drogirana Kate Moss – mimosunek 24ur.com

 1. Peter pravi:

  Ej ne morem si kaj, da ne bi nekaj napisal na to.

  Daj mi povej – zakaj pa ti napišeš vsak dan nek blog? Iz čisto osebne potrebe? Ali mogoče zaradi tega, ker … (ne bit užljen) imaš oglase na strani?

  Uredniki spletnih strani (tudi 24ur.com) ugotavljajo, da je pač veliko večji obisk če objavljaš senzacionalne novice… in golota… je zagotovo en magnetek, ki privleče ljudi.

  Probaj tudi sam – objavi naslov – gole slike … prve dame slovenije… boš videl,…

  Strinjam pa se steboj, da to nima nobene veze z novinarstvom…. Res pa je tudi, da je malo kateri honorarni sodelavec na Pro Plus, ki opravlja delo “novinarja”, tudi član sindikata novinarjev.

  LP Peter

 2. geman pravi:

  .. je zadel žebljico;)

 3. mareeee pravi:

  Važn da je “ena” gola, da daš na majhno slikco eno joško al pa rit in že maš klik vsakega tipa ki obišče 24kur. Vrednost novice pa – če je resnična, preverjena ali ne – itak ni. Npr. trenutni naslovi novic: Posilil hčerko .. Mati ubila otroka .. Z atom zapeljal med goste .. .Mateja marinovala.. Zarodki v kozarcih .. Izbrana najlepša ritka.

  Sej ne vem kaj bi gre bolj na k.. . To da se tale kurnik ravna po principu “tudiletosbomnajboljbran” ali to da smo folk itak čist mim, če nas zanimajo samo takšne bedarije.

 4. had pravi:

  @peter: dobra vprasanja si mi zastavil..

  zakaj vsak dan.. preprosto mi je prislo v kri.. in ce se mi zdi stvar vredna zapisa in mi lahko v prihodnosti pride prav, ali pa je samo v vednost, jo objavim..

  oglasi.. okrog 100€ mesecno.. ni tak denar da bi pisal zaradi tega.. pisem zato, ker imam obcutek, da imam kaj za povedati.. ce me kdo bere, me bere.. ce ne, pac ne..

  in seveda nisem uzaljen.. ce me nekdo bere, me povsem preprosto to lahko vprasa :)

  no ja.. jaz sem se ze na zacetku odlocil da ne bom zavajal bralcev z naslovi, ki bodo privlacni, vendar drugacni od vsebine.. tako kot ne objavljam fotk, ki so na netu in niso moje avtorsko delo.. v bistvu se mi je zdelo precej sporno embedanje filmckov, pa sem se poducil, da je to povsem legitimno.. :)

  in mogoce se zato bralci vracajo..

  @mareee: jeap.. sam pofl, nepreverjen in senzacionalisticen se objavlja.. na zalost.. ampak samo mi, uporabniki tega, lahko kaj spremenimo.. in zato opozarjam na te oslarije.. ce bi nas bilo vec, bi lahko kaj dosegli :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.