Sedaj pa lahko počasi končaš s svojimi nebulozami. Se še vedno nisi sprijaznil da ste izgubili volitve?
Ah ja, sile kontinuite so spet na delu, pa gospodarska rast je bila hudo dobra. Da o tajkunih, ki ste jih sami iznašli, niti ne govorim. Mi je pa všeč, da si zapisujete vse prelomljene obljube, ki jih bodo naredil Pahor & co. Spominja me na Grimsa, ki s svojim famoznim vlečenjem papirja iz žepa popestri vsako oddajo. V bistvu ga bom pogrešal, kakopačne.

Mogoče bi morali dobiti še en mandat, da bi res lahko pokazali, kaj lahko naredite. Ali pa ene dvajset mandatov, kajne.

7 Responses to Virant, štiri leta časa si imel

 1. Perhan pravi:

  Vidiš, problem je v vsesplošni nestrpnosti.

  Pa še nekaj je pomembno. Ljudje ne znajo oceniti oz. ločiti dobrih predlogov/idej od tistih slabih. Vse je zreducirano na to od kod ideja/predlog prihaja.

  Jaz osebno bom še naprej z vso dolžno skrbnostjo in ob vsaki priložnosti t.j. volitvah (lokalnih, nacionalnih) glasoval, ne glede na moje osebno politično prepričanje, za tiste, ki bodo v opoziciji. Upam, da bo takih še več in, da bomo s tem dosegli dvig politične kulture v našem prostoru, kajti…make no mistake…vsi v politiki v tem trenutku so popolnoma nesposobni, požrešni in grabežljivi. Živimo pa jih mi v zadnje čase tako popularno imenovanem “realnem sektorju”.

  V razmislek vam ponujam naslednjo nalogo:

  Preverite število aktivnih prebivalcev v RS (aktivni pomeni, da so zaposleni in plačujujejo na te plače davke), potem preverite koliko od teh dela v držvnih službah – pomeni, da nič ne proizvajajo, potem pa poglejte številko, ki vam ostane.

  Takoj vam bo jasno zakaj nas revija Forbes uvršča med največje ovce – dajemo skoraj polovico zasluženega držvi. Pri vsem skupaj pa vse storitve plačujemo mastno in dodatno.
  Samo pomislite na zobozdravnika, preglede za nosečnice, vrtec – konkretno poleg vseh davkov za našo trobentico plačujeva še 350 EUR.

  In ti se tukaj huduješ ker je en levo/desen jezen na drugega desno/levega? Zakaj? Poglej svojo plačilko in pomisli kaj je res pomembno. So nam kaj o tem povedali do sedaj? Kriza je v gospodarstvu oni tam gori na Gregorčičevi in v parlamentu pa si delijo stočke že dva meseca? SRAMOTA!

  LP

 2. meskec pravi:

  Perhan in kdo je kriv za to, da dajemo skoraj polovico zasluženega držvi? Vlada, ki odhaja zagotovo ne!

 3. bbb pravi:

  had preveč si pristranski, prodal si se. Lahko zamenjaš domeno z zares.si al pa kaj podobnega..
  Potem pa kritiziraš 24ur…

 4. Rado pravi:

  Tako je Had.

  Virant je passe.
  Javna uprava ga bo varala z drugim. :-)

  On ji pa še kar daje nasvete, kako naj se obnaša v postelji . . .

 5. CerpinTaxt pravi:

  Fantje, ni časa za hece.. Tajkuni že odpirajo šampanjce..

 6. fett pravi:

  Virant je pač še en od zvestih zaslepljenih Janševih vojakov, ki na vsako vprašanje odgovor začne s stavkom: za to je kriva prejšnja oblast.

  In si pri vsaki kritiki zatisne ušesa, zamiži in se začne dreti: visoka gospodarska rast! Visoka gospodarska rast!

  heh …

 7. Ja-no pravi:

  Meni pa se Virant zdi eden redkih dobrih ministrov iz prejšnje vlade. Vsekakor je uredil zadeve v javnih službah. Seveda tudi on ni brez napak.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.