Draga RTV Slovenija. (dobesedno, da ne bo pomote!)

Vsak mesec vam, kot pokoren držvljan, plačujem mesečno naročnino 11€, ker si lastim televizijo in imam električni priključek. In s tem sem obsojen tudi na to, da spremljam, bolj nemo opazujem, sicer redko, vaš program.
Oddaje, ki jih spremljam redno na nacionalni televiziji, ki dela v interesu nas vseh, lahko naštejem na prste: Studio City, Hri-Bar, Resnična Resničnost, ki so potisnjene v pozne nočne ure, da jih ne bi gledalci gledali in seveda Vroči stol, kjer sem užival v nesposobnosti voditelja. Ampak ta voditelj je že zgodovina. Se zgodi.

In tudi oddaja Resnična Resničnost, ki je bila dobesedno še edina zveza TV gledalcev s svetom računalnikov, interneta in novostmi na tem področju, se očitno poslavlja, ker ji ni mogoče zagotoviti 50.000€! Če držijo trditve naj bi bila zadnja oddaja Resnična Resničnost 15. decembra. Pfuj in pfej!

Po drugi strani pa vlagate velikooo višje zneske, predvidevam da, našega denarja v “sranje” kot so Strasti in Brat bratu! Da o vseh pofl oddajah, ki ste jih naredili po tujih licencah in ki verjetno niso zastonj, Piramida, Milijonar, Najšibkejši člen… niti ne izgubljam besed.

Ker si predstavljam, da nacionalna televizija deluje v interesu gledalk in gledalcev, me zanima, če lahko vidim kje študije, oz. rejtinge oddaj, ki ste jih že ukinili in ki jih boste še ukinili preden boste odšli. Kajti čas se vam izteka in sedaj se lahko naredijo še zadnje čistke, kajne!?

Sram me je, da na nacionalni televiziji ni več oddaje o zabavni glasbi, razen Košnikovih gostiln, Na zdravje in podobnega. Mogoče je to za vas zabavna glasba, ampak večini verjetno ni. Narodno zabavne glasbe ne posluša celotna populacija, kot si mogoče želite ali mislite in vsekakor ni fer, da nam, ki nam takšna glasba ni blizu ne ponudite alternative!

Preden ukinete oddajo Resnično Resničnost bi vas prosil, da nam, ki vas plačujemo, da se odločate v našem imenu, odgovorite na vprašanje: “Nacionalna televizija, zakaj ukinjate oddajo Resnična resničnost?

Hvala!