Unboxing – moje prve BlueTooth slušalke – Plantronics Discovery A925

Po objavi zapisa o Twittanju med vožnjo z mobilnikom BlackBerry Curve 8310, me je presenetil klic. Tomaž iz podjetja Aim-High, ki je na blogu prebral o mojem nespametnem početju, me je povabil da se oglasim do njih, ker imajo zame darilo?!
Sprva mi ni bilo nič jasno, vendar sem hitro ugotovil, da sem njemu “zrihtal kotizacijo za konferenco Edge“.

In tako sem dobil svoje prve BlueTooth slušalke, Plantronics Discovery A925, v življenju.

Seveda je vsako odpiranje zanimivo in zato je par fotografij v galeriji (če klikneš na fotografijo se poveča), test pa čez kakšen dan uporabe več na Black.Berry.si

bluetooth-slusalke-plantronics-discovery-a925-06.jpg


Slušalke Plantronics Discovery A925, limited edition, so bile že na prvi pogled zanimive. Ker nimam pojma o bluetooth slušalkah in ker je bilo to moje prve srečanje z njimi (btw.. a ti uporabljaš bluetooth slušalke?? ), sem bil povsem fasciniran že nad samo škatlo v kateri so bile.
Kot majhen otrok sem čakal, da pridem domov in jo odprem in se dokopljem do nove igračke. Ampak moški ponavadi na hitro opravimo te stvari. In tudi jaz sem na hitro pobral vse stvari iz škatel in začel preverjati če delujejo, kako se polnijo in vse ostalo.

In na koncu žlostno ugotovil, da jih iPhone ne prepozna, ampak z BlackBerryem ni bilo nobenih problemov pri parjenju. Poleg tega da so slušalke težke samo 8g imajo še eno odlično rešitev – etui v katerega se spravi slušalka, je hkrati tudi polnilec, ki ga lahko napolnim in ko dam slušalko “počivati” vanj, se napolni.

Tomaž, hvala!

bluetooth-slusalke-plantronics-discovery-a925-01.jpg bluetooth-slusalke-plantronics-discovery-a925-02.jpg bluetooth-slusalke-plantronics-discovery-a925-03.jpg bluetooth-slusalke-plantronics-discovery-a925-05.jpg bluetooth-slusalke-plantronics-discovery-a925-08.jpg

p.s.: jebela cesta, a se samo men zdi ali so res fotografije nekam pinki?? monitor!! je.be.la.ce.st.a :)

  1. Čestitam Had.

    Jaz uporabljam BT slušalke že ene par let, moje prve so ble Logitech :) zdaj imam pa ene res dobre od Nokie (Nokia BH-900), ki imajo digitalno procesiranje zvoka, da odstranijo šum (recimo v avtu :) ), in se dejansko pozna razlika + še lepo zgledajo .

    P.S.: jst sm si slušalke kupu ravno zato ker sem bil toliko časa v avtu, da bi izzival usodo :)

  2. iPhone ne prepozna??? Na mojmu sm probu že ene 4 različne BT slušalke, od tega dve Platronics, pa nikol ni blo problemov…

  3. cuj, daj se prosim lepo slikaj z njimi, ko jih preizkusas alpa se boljse – posnami. ker bi rad videl ta hec :)

  4. @marko: sem snemal.. kako zgleda pogovor s tem cudom v usesu.. pa sem se odlocil, da je lepse, ce objavim samo slikce na mizi :)

    mogoce naslednji unboxing :)

Komentarji so zaprti.