V oglasih na radijskih postajah in na internetu se omenjajo spletne domene vsedobro.bo, kreditneomejuje.me, zaradikreditanesekiram.se, varenkreditprivoscim.si. Zanimiv izbor, ki je pritegnil mojo pozornost.
In kaj dobiš ko vpišeš domeno v brskalnik? Spletno mesto, kjer Porsche Ljubljana ponuja VAREN KREDIT!
Očitno prihaja recesija tudi nad prodajalce avtomobilov v Sloveniji in so začeli razmišljati v smer, da je treba kupcem ponuditi malce več kot pa samo avto. Do sedaj so se avtomobili prodajali sami in prodajalcu ni bilo potrebno storiti ničesar več kot to, da je dobil kupca v salon. Za to pa so skrbele agencije, ki so zapravljale velike vsote marketinškega denarja. In stvar je delovala in ljudje so/smo kupovali avtomobile.


Pri nas je recesija šele v zametkih. Ampak drugo leto, vsaj tako govorijo gospodarstveniki, okrog maja se bodo pokazali prvi resnejši znaki, ki bodo spremenili pogled ljudi na nakupovanje in prekomerno zapravljanje. In takrat bodo tudi prodajalci avtomobilov morali ubrati drugo taktiko prodaje.

In tale varen kredit je zanimiv: kredit z nespremenljivo obrestno mero za celotno obdobje financiranja, nespremenljiva zavarovalna premija za obdobje 5 let za kasno in obvezno zavarovanje, kreditno zavarovanje za primer izgube zaposlitve ter za primer invalidnosti in smrti.

No, danes grem plačati registracijo za Tigro in Astro in me zanima, koliko denarja bo spet “odletelo” iz žepa! Itak preveč!

p.s.: še lepše je živeti, če nimaš kredita sploh!
kreditneomejujeme.jpg

3 Responses to vsedobro.bo, kreditneomejuje.me, zaradikreditanesekiram.se, varenkreditprivoscim.si

 1. Jernej pravi:

  Podjetja bistveno manj povprašujejo po delovni sili, začela so se odpuščanja, kolektivni dopusti, govorijo o skrajšanem delovnem času, Gorenju se je zelo zmanjšalo število naročil, avtomobilski grozd se ubada z ogromnimi težvami, podjetja ne dobijo kreditov… ampak važno, da mislimo, da še nismo v recesiji :)

 2. Žogca pravi:

  Ne bi vzela kredita za avto. Nikoli. Raje se okoli vozim z dvajset let staro katrco. Mimogrede, zelo luštne so mi. Že res, da nimajo vsi te sreče, da se vozijo samo po Ljubljani in če veliko potuješ z enega na drug konec držve ali celo v tujino, res moraš imeti zanesljiv avto. Za prekladanje z enega na drugi konec Ljubljane … Če crkne, ga samo porineš do prvega parkirišča, greš na avtobus in ob prvi priložnosti pokličeš poceni mehanika. Takšen je moj odnos do avtomobilov in z njimi povezanimi krediti.

 3. Ledi pravi:

  Saj so posrečene te domene, pa hitro si jih zapomniš.

  :D

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.