Bložič 2008 – fotografije

Preživel sem Bložič 2008. Denis, tudi tokrat je bila tvoja organizacija odlična! Glede na lanskoletne izkušnje s fotografijami iz Bložiča, sem bil letos veliko bolj pazljiv, zato jih je precej manj in tudi ni vseh oseb, ki so bile na zabavi, na njih. Se zgodi!

 

 1. Jaz sem se pa našla, sem z najboljšega zornega konca slikana …

 2. Zvezde na kupu. Samo skoda, ker jih Nova ni opazila ali Story.. :) Bi pa punco s cigareto takoj vzel za vlogo poceni kurade v mojem filmu za katerega pripravljam scenarij, had a ves morda njeno ime?

 3. O, kakšen krasen babji krožek na zadnji sliki. Začuda je bilo danes sončno:-)

 4. @markopigac: slika 13.jpg? slika 12.jpg = deklica na sliki, na 13 (12 če šteješ po vrsti) je moja velika glava in emm ne znam pet, posledično nimam veze s Kocko?

 5. Å e preden sem prebral komentarje, sem takoj, ko sem videl damo z cigareto (verjetno Simona Rebolj?) pomislil, da izgleda, kot bi jo vzel iz kakšnega francoskega ali Almodovarjevega filma. Pigac ima kar prav, samo dober scenarij in je zgodba o uspehu napisana.

 6. @sime: hvala! hvala! :)

  @dr.onyx: res je :) vceraj si jo pa lahko videl v studiu city :)

  @si.r: :)

 7. Ja, Simona je kar dobro povedala nekaj stvari na TV …

 8. Ko je povedala, kdo je dober bloger, sem že slišal, kako izgovarja “Si. R. ima najboljšega”, ampak ko sem se zazrl v njene ustnice, so ‘govorile’ nekaj drugega. Damn you, Simona Rebolj, damn you!

Komentarji so zaprti.