Kje boš pa ti za novo leto?

Sicer še ne vem, kje točno bom za novo leto, ampak vem pa, kje “bom moral” biti par ur prej. Gledal bom in upam, da ne bom vmes zaspal, La Traviato, Verdijevo opero v SNG Maribor.

Glede na to da nisem ljubitelj oper in podobnih zadev, sem se precej uspešno, skoraj 5 let, branil tega. Ampak v nekem trenutku “omahljivosti” sem obljubil da bom šel enkrat v daljni prihodnosti v opero. No, naslednji dan sem izvedel, da je ta daljna prihodnost 31.12.2008 ob 17:00. Vseeno mi je ostajalo upanje, da je opera razprodana, vendar je bilo moje upanje zaman, ko sem dobil na dom karti.

Torej mi ne preostane nič drugega, da potrpim in uživam, kajne?!

p.s.: a imajo wireless v sng-ju? :)

latraviata.jpg

 1. Fantastična opera in vrhunska izvedba. Najbolj me je presenetil bas. Zdelo se mi, kot bi se mu ‘odprlo’ med predstavo samo.
  Tenor in sopran pa sta že kar rutinersko vrhunska.
  Čisti užitek.
  Uživaj, če pa že ne ti, pa tvoja boljša in lepša polovica. Pa pozdravi jo ;-)

 2. Mulc ne prtozuj se in glej da se bos lepo obnasu ;)
  ajd pa srecnega pa zdravega … ker je moj odgovor na vprasanje v naslovu … surfal na fuertaventuri ;)

 3. @gregorc: hvala za tole.. mogoce pa bom spremenil attitude in bom pozitivno naravnan :) namesto negativno.. in bom celo uzival :)

  no, tudi ti pozdravi svojo boljso polovico.. toliko energije, kot je v njej, tezko najdes! :)

  @ataplata: UZIVAJ :)

  @hajdy: evo.. takle mamo, a ne :) matr, menjas :)

 4. Jao, ne sam, da se morjo dret k žvali, te v Operi morjo še za nou let delat…zdj se mi pa res smiljo… :lol:

 5. Jaz sem imel do opere tudi tako odklonilni odnos, potem sem si pa kupil dvojni CD z najboljšimi komadi iz oper in lahko rečem, da je ta CD številka ena v moji zbirki, ki ni mala in daleč največkrat poslušan. V živo je pa še toliko bolje. Balet je pa druga zadeva. Tiste shujšane plesalke in plesalce v pajkicah pa ne bi šel gledat, tudi če me mučijo, čeprav nekatere skladbe iz baleta so tudi dobre. Ti pa svetujem, da pustiš doma mobilni telefon in prenosni računalnik ter da se morda malo lepše oblečeš, ker sicer med tisto družbo izpadeš hillbilly, kot bi ušel iz filma Deliverance aliu Teksaški pokol z motorno žgo.

 6. S Simono Rebolj bova gledala slovenske filme in se ob polnoči izstrelila na slovensko zvezdnato nebo direkt nad Gorjance :-)

  Kaj pa, če je vse res? :O

 7. Traviata je super, vsaj ta mariborska, ko se zdaj igra. Ostanes lahko v MB, bo zelo vsecn program zunaj. Sicer pa – vecer kot vecer, nic drugega kot to, da bo zacinjen z polnocnim odstevanjem..

Komentarji so zaprti.