had blog roni kordis had blog roni kordis

Bloger leta je – hvala vsem, ki ste oddali glas zame!

Na Drugem svetu je zadnja dva tedna potekalo glasovanje za blogerja ki je najbolj zaznamoval leto 2008.
V finalni izbor sva prišla Volkec in jaz. In takrat sem se jaz odločil, da se ne grem več!
Ker ne potrebujem tega in ker blog ni tekmovanje, kdo bo nabral več glasov v kakšni anketi, sem svojo odločitev tudi obrazložil:

Bloger ki je zaznamoval leto 2008 je vsak bloger, ki je napisal vsaj en zapis! Ne glede na to, kaj je pisal, kako je pisal, zakaj je pisal! Dovolj je že to, da se je izpostavil, pa če je bil opažen ali ne, če ga je kdo prebral ali ne, če je kdo komentiral njegov zapis ali ne!

In tukaj se moja zgodba konča. Najlepša hvala vsem, ki ste glasovali zame. S tem ste potrdili da sem na pravi poti, ki jo sledim že skoraj tri leta in pol.
No, na žlost (ali na srečo nekaterih mojih kritikov) ne bo intervjuja z menoj na Drugem svetu, ampak bom uredništvo prosil, da ga naredi z Alexom van der Volkom, ki je odličen človek in si želim, da kdo odkrije njegovo pisanje in mu ponudi izdajo njegove knjige.

Hvala vsem!

 1. Jasno, da si me zbrisal, te je že zadelo v živo.

  Te je včeraj bolelo, ko so v Studio city omenili kar nekaj blogerjev – tebe pa ne?

 2. @timeless: ja, res je bilo grozno, kajne? no, da te potolazim, libertarec je bil tam ker meni casovno ni zneslo.. poskusi ponovno, malce manj pateticno.. saj bo slo, a ne

 3. Sam had, po svoje si prov bedn. Nek portal se potrud narest neki za blogerje in njih bralce, ti pa iz vsega naredis se vecjo farso kot je ze bila.

  Farsa farse je, ko ljudje za farso jo narede.

 4. Kakopačne! Vseeno, oddaja je bila, blogov omenjenih kar nekaj, tvoj seveda ne. Osebno se celo strinjam s tem izborom. Mislim, kaj pa je presežek v blogu malih oglasov za zaposlitev, statističnih podatkov o obiskanosti in nekvalitetnih slikic?

  Zato še toliko bolj čudi tvoja samopromocija za neblogerja leta. Pa se menda ja nisi bal, da bi izgubil?

 5. No ja, pa Hribarca je menda gospodarstvenica z izjemnimi dosežki…

 6. še dobro da se kdo ne zgleduje po tebi had….upam da se ne, si pa revež …mislim kaj si hotel s tem dokazati….nevrjetno in potem se greš še hvalit…brez zamere ampak si pa pussy!!!!!!

Komentarji so zaprti.