had blog roni kordis had blog roni kordis

KLIKtv.si – Naša vizija je teleVIZIJA!

Na , novi televiziji v našem medijskem prostoru, ki naj bi začela oddajati februarja in kjer se lahko prijaviš tudi na avdicijo, je zapisano:

V slovenski prostor bo izstreljena nova televizija, ki bo povzročila pravi Vik in KLIK! Nov medijski splet zabave, ki ga bo vodil Rado Mulej s prvim oficirjem zabavnega programa Matjažem Javšnikom, bo skozi pristen in edinstven pristop ustvarjal nepozabne trenutke veselja in zabave.

Namesto da kritiziram “televizijo” še preden vidim prvo oddajo in sklepam po njenem ustvarjalcu Radu Muleju, ki je vodil oddajo na TV3 ob kateri sem na hitro preklopil program, bom naredil izjemo in jim bom zaželel veliko sreče v našem medijskem prostoru. In upam da ne štartajo na polne oglasne bloke, ker že naše večje televizije imajo “rahle” probleme s tem.
Kanal A oglašuje večinoma svoje projekte, POP Tv in RTV Slo pa imata cel kup brezplačnih oglasov v vsakem oglasnem bloku.
Mogoče bi morala naša ministrica Majda Širca narediti podobno kot je storil Sarkozy
v Franciji – Francoske držvne televizije bodo danes morale ukiniti oglaševanje. Zakaj bi morali gledati oglase, če plačujemo naročnino?!
Zato, da se producirajo oddaje Brat bratu in Strasti, ki so namenjene komu??

Upam da se bo v letošnjem letu oglaševanje na TV zaslonih zmanjšalo, s čimer bodo televizijske postaje prisiljene da naredijo nekaj na kvaliteti programa in da bodo upoštevale tudi želje nas gledalcev. Do sedaj te interakcije ni bilo.

  1. Ne razumem prav dobro. To bo tv program na televiziji ali prek interneta? Ker sem dvakrat prebral pa mi kljub temu ni jasno

  2. @alex: haha :) oboje bo to.. tv in internet :)
    v bistvu bo ta televizija zajemala vse :)
    vsaj tak obcutek sem jaz dobil, ko sem to bral.. in priznam, da tudi meni ni bilo jasno, kam pes taco moli :)

  3. Že “promocijsko besedilo” me je odvrnilo od tega, da bom postal njihov resni gledalec. Ko pa sem prebral, da bo sodeloval…no, ne samo to, ampak da bo eden glavnih g. Mulej…to pa je zapečatilo vse skupaj. Ne dvomim pa, da se bo zadeva pri slovenski dokaj nezahtevni publiki prijela. Konec koncev je tudi 24ur.com resen in verodostojen info portal…

  4. @soulman: napisal si tocno to, kar sem jaz imel namen.. pa sem rekel, da ne bom kritiziral :) tako dobra zasedba, da te kap :)

Komentarji so zaprti.