Na , novi televiziji v našem medijskem prostoru, ki naj bi začela oddajati februarja in kjer se lahko prijaviš tudi na avdicijo, je zapisano:

V slovenski prostor bo izstreljena nova televizija, ki bo povzročila pravi Vik in KLIK! Nov medijski splet zabave, ki ga bo vodil Rado Mulej s prvim oficirjem zabavnega programa Matjažem Javšnikom, bo skozi pristen in edinstven pristop ustvarjal nepozabne trenutke veselja in zabave.

Namesto da kritiziram “televizijo” še preden vidim prvo oddajo in sklepam po njenem ustvarjalcu Radu Muleju, ki je vodil oddajo na TV3 ob kateri sem na hitro preklopil program, bom naredil izjemo in jim bom zaželel veliko sreče v našem medijskem prostoru. In upam da ne štartajo na polne oglasne bloke, ker že naše večje televizije imajo “rahle” probleme s tem.
Kanal A oglašuje večinoma svoje projekte, POP Tv in RTV Slo pa imata cel kup brezplačnih oglasov v vsakem oglasnem bloku.
Mogoče bi morala naša ministrica Majda Širca narediti podobno kot je storil Sarkozy
v Franciji – Francoske držvne televizije bodo danes morale ukiniti oglaševanje. Zakaj bi morali gledati oglase, če plačujemo naročnino?!
Zato, da se producirajo oddaje Brat bratu in Strasti, ki so namenjene komu??

Upam da se bo v letošnjem letu oglaševanje na TV zaslonih zmanjšalo, s čimer bodo televizijske postaje prisiljene da naredijo nekaj na kvaliteti programa in da bodo upoštevale tudi želje nas gledalcev. Do sedaj te interakcije ni bilo.