Nseries Nokia N96 – Nokia TeamBlog – Unboxing fotografije

Nokia N96 mi bo tri tedne delala družbo, ko jo bom lahko spoznaval in testiral. Zahvala gre vsem VAM, ki ste oddali glas na glasovanju za Nokia TeamBlogerja.
Testni blogerji smo postali: Meeya, Mikec, hose4 in 100jko

In tako mi sedaj delajo družbo: Nokia N96, BlackBerry Storm (testni), iPhone 3G, Blackberry Curve 8310.

Za začetek unboxing N96 fotografije, in par cukrčkov: telefon ima 16G spomina, daljinski upravljalnik, DVB-H mobilna TV, kamera 5MP (F2.8), …. Več o telefonu čez par dni, ko ga bom začel uporabljati.

nokia-nseries-n96-photos-15

 1. Ti boš počas rabu en “peder tašen” za vse te telefone. A sploh več kdaj ti kater pozvoni ;)

 2. @pipi: zanimivo.. poskusil.. vendar ne dela :) oz. nokia dela normalno.. :)

  @urosg: ah :) bom vse zamenjal za en spodoben aparat (foto) :)

 3. @had, dela normalno kaj? Bistvo tega DoSa je da ti dobis sms ( ki mora biti poslan: 32+ znakov email naslov + kot e-mail sporocilo! ), ki ga dejansko ne dobis ( ce imas enega izmed zlistanih telefonov ) in potem ne dobis nobenega sms/mms-ja vec! Torej niti ne opazis, samo obcutek imas da te nihce vec ne mara, ker nisi dobil nobenega sms-a ze dolgo, vse ostalo dela normalno na telefonu.I.e. posiljanje sms-ov/telefoniranje, … vse dela, samo novih sms-ov ne dobivas vec …. kot pa sem ze zgoraj napisal, mora poslan sms da dozivis tak efekt biti poslan kakor je opisano v unem videotu.

  .::PiPi::.

 4. dela.. namrec se vedno si posiljam, z drugega telefona lahko sms-e :)

  jeap.. postopek je dobro opisan :) tako da mi je uspelo.. ocitno so to ze popravili v tej verziji 11.018 :)

 5. cool, jim stejem v +, ker sam recimo do sedaj nisem bil vajen, da bi si moral kdaj sw na telefonu upgrejdat in verjamem, da je taksnih kot sem jaz se veliko …

  .::PiPi::.

 6. @pipi: strinjam se.. kako pa naj navaden uporabnik ve, kako se naredi fw upgrade na telefonu? telefon je za to da dela in mir :)

Komentarji so zaprti.