Kater Dexter se je poročil?? Tisti ki radi spremljate serije – Prison break, Lost, Heroes, Desperate Housewives, House, Grey’s Anatomy, Stargate Atlantis (spisek najbolj piratiziranih TV oddaj v letu 2008), vam je povsem jasno kdo je Dexter Morgan, kajne?

Da ne dolgovezim. Dexter je še ena izmed serij, ki te prikuje pred zaslon. Ko jo začneš spremljatii, komaj čakaš da mine teden, da vidiš kaj se bo zgodilo naprej. Včasih so ljudi pred zaslone prikovale serije kot so Dinastija, Beverly Hills 90210, … Sedaj so časi drugačni in publika zahteva bolj intelektualne in predvsem bolj zapletene serije. In Dexter ponuja to.

In končno k poroki. Michael C. Hall ki igra Dexterja – množičnega morilca in uslužbenca Miami Metro Police Departmenta ima sestro Debro, ki jo igra Jennifer Carpenter. In za novo leto sta se v realnem življenju poročila!

dexter

Sam nisem pristaš gledanja serij in od zgoraj omenjenih sem si ogledal samo prvo sezona Lost-a (v enem vikendu), na vse ostale serije pa sem samo “vrgel oko” in ugotovil, da je za to potrebno imeti sistem in točno določen čas, kar pa nekako ne sovpada z mojim urnikom.

Dexter je drugačen! Je zanimiv, v njem je dosti krvi in ima smiselno zgodbo, ki je ni težko razumeti (za razliko od Losta). Vendar me je začetno navdušenje po parih delih minilo, kajti namesto “klanja”, se je vse skupaj spremenilo v “romanco”. Ampak scenarist že ve kaj počne in zakaj to počne. Mogoče bo v naslednjih delih drugače?!? (p.s.: ne mi povedat prosim!)

Te zanima katera oseba iz Dexterja si? – Which Dexter Character Are You?

8 Responses to Dexter se je poročil – Dexter Morgan

 1. tecnstrdesc pravi:

  Hm, me zanima, če bo ta dogodek povzročil kaj medijske zmede, zdi se mi, da se bomo na ta račun še nasmejali. Je pa serija tudi meni všeč, takoj za Galaktiko.

 2. had pravi:

  jeap.. zato se mi je pa zdelo zanimivo :) da se poroci s svojo sestro :)

  ampak pri nas mediji tega se niso prebrali :) me zanima kdaj bodo :)

 3. smottt pravi:

  Na 24ur je bilo že včeraj – Los Angeles, 11.01.2009, 15:33 :)

  Sicer pa serija je dbest! Predvsem prinese malo drugačnosti v celotno sceno… :)

 4. Bentiš, Had, sem moral najprej preverit, da sem se prepričal, če sploh sem na pravem blogu, glede na to, da smo takšnih stvari povečini vajeni od Irene :) Jaz še vedno spremljam samo PB in Housa (Losta nikoli nisem) pa še ti dve zaenkrat puščam ob strani, ker čakam da se “naberejo” deli in bom nato naredil en maratonski večer ali več njih. PB je recimo zadnje čase dosadan in imam preveč občutek, da me imajo dobesedno za norca… No, Dexterja spremljam samo če slučajno ob sobotah zvečer obrnem na pop tv ob pravi uri in se strinjam da je zelo zanimiv, hkrati pa tako fantastičen… Ne vem, menim da v realnem življenju ta zgodba ne bi mogla funkcionirati. Naj je človek še tako previden, mojstrski in kaj jaz vem kaj še vse, prejkoslej bi ga dobili.

  Novica o “incestu” pa je kljub temu zanimiva, se popolnoma strinjam

 5. Aleš pravi:

  Californication had?

 6. Urban pravi:

  Jap, kot je Aleš omenil, predlagam, da si ogledaš Californication, prav tako od Showtimea, ki je, kot sem opazil, precej kontroverzna TV hiša in ne cenzurira vsebin, kot ostale ameriške TV hiše :)

 7. Matej pravi:

  Ma ne vem, razen Hišnega se mi vse ostale zdijo kot malo bolje odigrane telenovele, katerih zgodba je en sam roulerkoustr. Torej, da gredo gor, pa dol, pa malo okoli, malo na glavo, kdaj pa naredijo tudi kak luping. Ne rečem, enkrat bi že prenesel, morda celo dvakrat, tretjič bi se mi uprl dvanajsternik, četrtič bi se pa kar sam dol odpel. V glavnem, po nekem času ti gredo samo še na kurac. House je pa kul.
  Aja, congratz, kdorkoli že igra Dexterja.

 8. Jure pravi:

  Showtime ne cenzurira, ker je kableska televizija za razlkiko od ABC, CBS, FOX, NBC in CW. Ni national broadcasta in si lahko to privoščijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.