Kater Dexter se je poročil?? Tisti ki radi spremljate serije – Prison break, Lost, Heroes, Desperate Housewives, House, Grey’s Anatomy, Stargate Atlantis (spisek najbolj piratiziranih TV oddaj v letu 2008), vam je povsem jasno kdo je Dexter Morgan, kajne?

Da ne dolgovezim. Dexter je še ena izmed serij, ki te prikuje pred zaslon. Ko jo začneš spremljatii, komaj čakaš da mine teden, da vidiš kaj se bo zgodilo naprej. Včasih so ljudi pred zaslone prikovale serije kot so Dinastija, Beverly Hills 90210, … Sedaj so časi drugačni in publika zahteva bolj intelektualne in predvsem bolj zapletene serije. In Dexter ponuja to.

In končno k poroki. Michael C. Hall ki igra Dexterja – množičnega morilca in uslužbenca Miami Metro Police Departmenta ima sestro Debro, ki jo igra Jennifer Carpenter. In za novo leto sta se v realnem življenju poročila!

dexter

Sam nisem pristaš gledanja serij in od zgoraj omenjenih sem si ogledal samo prvo sezona Lost-a (v enem vikendu), na vse ostale serije pa sem samo “vrgel oko” in ugotovil, da je za to potrebno imeti sistem in točno določen čas, kar pa nekako ne sovpada z mojim urnikom.

Dexter je drugačen! Je zanimiv, v njem je dosti krvi in ima smiselno zgodbo, ki je ni težko razumeti (za razliko od Losta). Vendar me je začetno navdušenje po parih delih minilo, kajti namesto “klanja”, se je vse skupaj spremenilo v “romanco”. Ampak scenarist že ve kaj počne in zakaj to počne. Mogoče bo v naslednjih delih drugače?!? (p.s.: ne mi povedat prosim!)

Te zanima katera oseba iz Dexterja si? – Which Dexter Character Are You?