Sredi dneva klic meni neznane številke iz omrežja 01. Ne oglašam se na številke, ki jih nimam shranjenih v imeniku (preko 800 jih imam shranjenih) in ker me vseeno zanima, kdo me je klical, na TIS-u poiščem lastnika.

H & M HENNES & MAURITZ D.O.O.?? Sam sem redko pri njih, zato mi je bilo vse skupaj še večja neznanka. Mogoče sem dobil kakšno nagrado??!!
In pokličem nazaj. Prijazen glas na drugi strani mi, takoj ko se predstavim, razloži, da so našli mojo denarnico z vozniškim izpitom in nekaj denarja notri??
Kako mojo denarnico?


Moja denarnica je v avtu. Itak imam plačilne kartice in gotovino vedno pri sebi? Preverim v avtu in ugotovim, da je res ni na mestu, kjer bi morala biti?! Torej sem izgubil denarnico? In izgubil sem dokumente. In za to sploh nisem vedel, oz. nisem opazil. Kaj takšnega se mi ne dogaja! Oz. sem presenečen nad seboj.
Še bolj pa sem presenečen nad uslužbenko H&M-a, ki je našla denarnico, ki je bila očitno par dni zunaj na mokrem in mi jo vrnila. Ker včeraj popoldan prodajalke niso vedele, katera jo je našla, da bi se ji oddolžil, bom šel danes še enkrat v CityPark, da se ji primerno zahvalim.

In ko človek že misli da ni več poštenih ljudi na svetu, ga popolnoma preseneti neznanka! NAJLEPŠA HVALA!