Gostja oddaje Nedjeljom u dva na HRT, ki jo vodi Aleksandar Stanković je Lepa BrenaFahreta Živojinović (nekoč Jahić). Ker sem jo prejšnji teden gledal v oddaji A’s ti tut not padu se mi ni zdela čisto nič posebnega in glede na to, da je Lepa Brena zaznamovala Jugo glasbo, sem ostal pred zaslonom. In ni mi žl!

Kljub temu da je voditelj Aleksandar Stanković imel pred časom rahel izpad, ko je imel v studiu Damirja Martinovića – Mrle i Zorana Prodanovića – Prlja iz skupine Let3, je tale oddaja fenomenalna!
Lepa Brena je blondinka, vendar je njeno razmišljanje odlično in tudi vprašanja, oz. sporočila ki jih pošiljajo gledalci HRT-ja, so v tem slogu. Razen parih, ki jih moti, da lahko ona nastopa na Hrvaškem, ne sme pa Thompson! In za svojih 49 let se drži precej dobro. Se kdo spomni njenih pesmi Mile voli disko, Sitnije, cile, sitnije, Hajde da se volimo?

Zakaj nimamo takšnih oddaj na naši nacionalni televiziji?

lepa-brena

3 Responses to Nedjeljom u dva – gostja Lepa Brena

 1. BraneM pravi:

  Danes sem to odlično oddajo sicer zamudil, bi te pa rahlo popravil. Izpad ob obisku Let3 ni doživel Stankovič, ampak člana(i) skupine. Dejstvo je da so se pred oddajo dogovorili, kaj si lahko člani Let3 dovolijo v studiu in kaj ne. Let3 se dogovora niso držli. Poleg tega se oddaja predvaja v času, ko so pred zasloni lahko tudi mlajši gledalci in za njihove oči in ušesa pač ni vse primerno.

 2. had pravi:

  @branem: hvala za popravek.. povsem na mestu :) res je.. clana sta si malce prevec dovolila in sla predalec, kar je bilo za pricakovati :)

 3. markopigac pravi:

  Ne vem, ce so LET3 imeli ravno “izpad”, meni se je zdelo, da so skupaj pripravili “cirkus”, ki pa se je videlo, da je bil zrežiran.

  NU2 je (bila) izvrstna oddaja, vendar je z leti postala vse bolj mila, tudi ta današnja ni dala ničesar, kar še nismo videli in slišali od Brena. Pričakoval sem več, vsaj zaradi samega koncepta oddaje.

  Zakaj ni pri nas takih oddaj? Zato ker ni pravih televizij in pravih moderatorjev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.