Še 4 dni časa imate, če se želite prijaviti za sanjsko službo. Za šest mesecev, kolikor jih boste preživeli na otoku Hamilton na Velikem koralnem grebenu, boste dobili 76.500 evrov.
Morali boste odkrivati otok, hraniti ribe, čistiti bazen (če bo slučajno vanj padla kakšna smet) in po otoku pobirati pošto (z letalom, ki ga ne boste vozili vi). Poleg teh “težkih nalog” pa boste morali pisati blog in obveščati javnost o dogajanju na otoku.

Ker se sam nisem prijavil/niti se ne bom, sem se odločil da “podprem” Mateja, ki me je prepričal s svojo video predstavitvijo – ostali Slovenci so tukaj.
Čeprav ideja o ležnju na soncu, v neokrnjeni naravi, do bolečin, sploh ni tako slaba. Mogoče se premislim, ko še parkrat pogledam tole idilo.

Je pa tole več kot odlična ideja za promocijo držve. Namreč o tem projektu so pisali vsi mediji tega sveta (vsaj tak občutek sem dobil) in to zastonj, oz. za ceno polletne plače srečnega dobitnika. Veliko manj kot stane oglas, ki si ga je privoščila Slovenija že parkrat na CNN-u.

best-job1