Nagradna igra NOBELIUM – 500.000 € nagrad!

Par dni nazaj sem na televiziji videl oglas za Nobelium, kjer je bilo omenjena nagrada 500.000 €! Ker smo v času recesije, me je številka seveda premamila in sem šel na njihovo spletno mesto www.nobelium.si.
Vendar je bila njihova stran nedosegljiva, ker so presegli dovoljen dnevni prenos – slaba izbira paketa gostovanja..

Danes, ko vse deluje normalno, pa sem odkril v čem je poanta te nagradne igre. Na naslovni strani je zapisano – Prestižno apartmajsko naselje NOBELIUM in estetsko zobozdravstvo BK Studio organizira veliko odmevno in medijsko podprto nagradno igro, v kateri bodo podeljene nagrade v protivrednosti kar 400.000,00 €kar ni enako 500.000 €, ampak to je malenkost.

V zapisu Tušmobil Vesolje – Vesolje Veselja sem zapisal

Imam boljšo idejo, ki bi prinesla precej več denarja! Zakaj se ne najde nekdo, ki bi imel pod palcem recimo 1mio$. Kupil bi 5 kart in potem organiziral loterijo, kjer bi za vplačilo 10$ dobil srečko, ki bi te lahko ponesla v vesolje. 20.000 ljudi bi definitivno vložilo denar v takšno loterijo. V Sloveniji verjetno še veliko več, če gledam evforijo ki se dogaja ob milijonskem dobitku za Lotka in nekako ne dvomim da bi “nas” bilo več kot 100.000. In v tem primeru bi bil zaslužek precejšen.

In Nobelium deluje na povsem podoben princip (klikni na fotografijo in si preberi do konca)

nobelium


Iz njihove spletne strani:

Glede na skupno vrednost nagrad je to nedvomno največja nagradna igra v zgodovini Slovenije.

Loto? Podarim Dobim? Khmm…

Njena novost in prednost je ta, da ni nobenega tveganja! Tako izjemna je zato, ker v vsakem primeru dobite več kot ste vložili. 20€ odštejte za vrednostni bon in sodelujte v nagradnem žrebanju.

V tem grmu tiči zajec?! Glede na to, da so me v komentarjih v zapisu o Vesolju veselja opozorili, da je potrebno imeti koncesijo za organiziranje nagradnih iger, me zanima, če je to v tem primeru vse pravilno organizirano? Mogoče namig za novinarje, da odkrijejo to zadevo..

Seveda se zastavlja vprašanje, ali je 500.000€ pravilna ocena skupne vrednosti nagrad. Na prvi pogled se zdi, da to ni povsem mogoče. No, poglejmo.
Prva nagrada je prestižno trosobno apartmajsko stanovanje, s pripadajočo teraso in podzemno garažo v apartmajskem naselju NOBELIUM v Moravskih Toplicah, v skupni vrednosti 390.000€*. Vsi, ki si boste zagotovili vrednostni bon za 20€ ste neposredno uvrščeni v veliko žrebanje za to prestižno nagrado.

V času recesije, ko se nepremičnine ne prodajajo več za med in je investitor ugotovil, da pač trosobnega apartmajskega stanovanja v Moravskih Toplicah ne bo prodal na tako lahek način in za takšno ceno 350.000 €, se odloči za nagradno igro.
No, inovativnost mu sicer ni ravno vrlina in tudi cena se mi zdi krepkoooooo prenapihnjena.

Ampak definitivno bo prodal vsaj 30.000 srečk za nagradno igro in dobil dvakrat več, kot če bi nepremičnino prodajal na trgu. Poleg tega pa bo odprl še veliko novih, podobnih, akcij, ki se bodo kaj kmalu pričele odvijati na našem trgu.

Jaz čakam akcije, ko bom ob nakupu novega avtomobila dobil še enega rabljenega iz zaloge. Oz. ko bom dobil BMW-ja za nakup srečke za 5€.

  1. Vprašaj Joca pečečnika. On ima denar. Vprašala bi ga jaz, če mi najdeš njegov mejl. :)

  2. to majo švabi že kr en lep čas… zanimivo pa je videt kako se naši lotijo posla… ta video je pa čisti brain wash:D

  3. Sir, ja registriran je bil kot kviz, ker si na srečki moral prekrižti kvadratek DA ali NE, poleg izredno preprostega vprašanja, sicer pa je bila to povsem obična igra na srečo, ki se je šlepala na jugoslovanske športnike, kateri smo nasedli popolnoma vsi

  4. No in kje je zdaj ta nagradna igra Nobelium, vse skupaj nateg njihove firme pa ne plačujejo računov in imajo blokirane transakcijske račune…

Komentarji so zaprti.