Zakaj obožujem Jaffa Cakes

Jaffa Cakes obstajajo že več kot 30 let. In če se prav spomnim, se jim okus v vsem tem času ni bistveno spremenil. Okus, ki sem ga imel rad že kot otrok in proizvod mimo katerega preprosto ne morem v trgovini.
In še vedno na enak način pojem Jaffa biskvit. Najprej odstranim čokolado, potem biskvit in na koncu me čaka pomarančni žele, v katerem uživam. Nekakšna tradicija. Precej podobno kot pri Munchmallowsih, ko je na koncu ostala samo pena.

Jeap. Jaffa Cakes so evergreen. In z užitkom jih zmažem!

jaffa-cakes

  1. o ne. Ne maram jaffe. Mislim, da je kriminal sploh mešat sadje s čokolado ali obratno :evil:

  2. očitno nisem edina čudakinja, ki je te crvenka zadeve na tak način. je pa res, da v moji družbi tega ne počnejo, ne vedo kaj zamujajo :)

  3. men so tud najbolši… pa še sojinega lecitina nimajo… kar je že velika redkost pr piškotih… (mam namreč alergijo na sojo, pa ne vemi sicer kok je tle v tej zadevi sploh soje ampk bolš da ni… :) )

  4. no, se en nacin obstaja.. dva ali pa tri naenkrat v usta :) in ze jih vec ni :)

  5. Ja in ne… V zadnjih letih so namreč čedalje slabši, nikakor pa se ne morejo primerjati z legendarnimi Topsi, čeravno naj bi šlo za isto vrsto piškota. Poleg tega pa je na trgu sto in ena znamka enakega peciva, začenši s PIM’s

  6. Kako pa lahko najprej poješ čokolado pa biskvit, potem pa še žele? A ga držiš med prsti?

    ne razumem, glede na zgornje komentarje sem očitno z drugega planeta… :)

  7. @masa: zelo preprosto :) piskot das v usta in potem se zgodi uga buga :)
    moras poskusiti :) in bos videla, da ni tako tezko, kot zgleda na prvo zogo :)

    za malico so odlicni jaffa keksi :)

  8. Jaz ga držim v roki, najprej dokrajčim čokolado, potem pomarančo in nazadnje biskvit, da ga ravno ne mečem stran ;)
    So pa res zakon, poleg Munchmalow

Komentarji so zaprti.