had blog roni kordis had blog roni kordis

Mini Seedcamp Ljubljana in BarCamp Ljubljana

Mini Seedcamp Ljubljana je namenjen mladim podjetnikom, z izvirnimi poslovnimi idejami, ki nimajo kapitala in potrebujejo pomoč pri zagonu podjetja.
Mini Seedcamp se bo odvijal 14. maja 2009 v Tehnološkem parku Ljubljana.
Organizator je podjetje Zemanta, dogodek pa so podprli: Institut »Jožef Stefan«, Poslovni angeli Slovenije, RSG Capital, Poteza, Eagle Ventures, Videolectures.net in Futura PR.

Organizatorji

sprejemajo prijave, nadarjenih posameznikov in novih podjetij s poslovnimi idejami s področja tehnoloških rešitev, do 27. aprila 2009 .

2. BarCamp Ljubljana bo dan kasneje, 15. maja 2009, na Institutu »Jožef Stefan«. BarCamp zamenja vlogo predavatelja in udeleženca, saj je vsak udeleženec tudi predavatelj.

Po zapisih o 1. BarCampu, ki je bil januarja letos, bi tole znalo biti zanimivo! Če ne drugega, vsaj spoznaš ljudi, ki delajo na “podobnih” projektih.

  1. Recimo, da mam idejo…grem tja jim povem kaj bi naredil in hopa mi jo ukradejo? Al ti dajo keš da stvar prvo patentiraš ?

    LP

  2. Pa kaj se vsi v Sloveniji bojijo da bo kdo idejo ukradu?! Za bat se je samo da se skoraj nobena ideja ne uresniči globalno, krade pa se lokalno ampak ne ideje..

Komentarji so zaprti.