Otvoritev – Klub TOP – Eat & Party – nad Namo, Ljubljana

Včeraj se je odprl Klub TOP – Eat & Party, na lokaciji bivšega Globala, ki nam je ostal v spominu po tragičnem dogodku.
Ampak TOP – Eat & Party se napoveduje kot nekaj novega, nekaj s presežkom. Tematski glasbeni večeri, dobra hrana in pijača naj bi lokalu prinesli drugačno klientelo, kot je bila do sedaj v prestižni lokaciji nad Namo.

In če sodim po obiskovalcih, ki so prišli na otvoritev – vsi, ki “kao” kaj pomenijo v Ljubljani, so bili namreč tam, potem se lokalu obetajo precej dobri časi. Seveda ni šlo brez Demetra Bitenca, Rajka Hrvatiča, udeležencev resničnostnih šovov.. Da o ženskah niti ne izgubljam besed. Ampak dilema ali je ženska hostesa ali povabljenka, je bila na trenutke velika.

Zanimiva pridobitev za Ljubljano, ampak boljše terase, kot jo ima Ermin, nima nihče v Ljubljani!

klub-top-eatparty

Fotografije otvoritve so na Flickerju!

 1. Ljubljana in na splošno Slovenija je za moje pojme veliko premajhna za poplavo teh high družbnih kotičkov. Mesto s 300 000 prebivalci si po mojem mnenju ne more privoščit neke blazne fancy scene, ker je premalo bogatih ljudi, ki zahajajo v take obedovalnice.
  Sam vidim tu samo dve možnosti, ali bojo prali denar kakor njim podobni, ali pa bo kmalu propadlo.

 2. @davorin: ker je bil prisoten vavpo, sem se odrekel fotografiranju :) sicer pa je bila klientela enaka, kot na vseh dogodkih v ljubljani, itak :)

  @marin: dejansko v ljubljani manjka nekaj, kar bi bilo za generacijo nad 30, kjer bi se dalo normalno plesati, kjer bi bilo vzdusje primerno in kjer bi bila ponudba malce boljsa od povprecne..

  ce jim bo to uspelo urediti, potem bodo definitivno imeli klub poln.. :)

 3. Ja, tudi na njihovi FB strani piše, da ciljajo na populacijo 25-40. Ampak zdi se mi, da ljudje v službah ne hodijo ven čez teden, ampak so to večinoma študenti, ki pa ponavadi ne hodijo ven za vikende(v Lj), tako da se lahko čisto poklopi :). Živi bili pa vidili.
  Sodeč po komentatorjih na FBju, pa je veliko mladih nadebudnežev, ki so komaj dočakali otvoritev :).

 4. @marin: ravno to je bila tema vcerajsnje debate “nad ljubljano”.. vikendi so sedaj bolj kot ne rezervirani za odhod na morje, torej takrat ne bo veliko “targetiranih” ljudi.. bo pa tole definitivno plac za med tednom, ko si clovek zazeli sprostitve :)

  mas prav :) bomo vidl :)

 5. A te bodo tle tud varnostnili pretepl če boš kaj jezikal? BOÅ  TLE TUD LOHK MRTEV IN BEV? A ni to naslednik Globala? Had ej nehi delat reklamo za ta plac.

 6. Nč bat, zlatni lanci in lajdrce bodo spet taglavni gor in koka backup tud. Spet bo na ženskem skretu zastonj postrežba z belim prahom in še s čim… Aja, a si morda opazil katera vunbaciteljska kompanija je bila pred vrati?

 7. Ja kje je pa kaj fotk od ambienta? Same mug shote si slikal.

Komentarji so zaprti.