had blog roni kordis had blog roni kordis

Susan Boyle – Britains Got Talent 2009

Nina je pred tremi dnevi na Twitterju “opozorila” na Susan Boyle iz oddaje Britains Got Talent, z naslednjimi besedami:

Lahko imaš peroksidno blond lase, umetne joške in razvpite afere z bogatimi tipi, ampak vse to zbledi ob takem glasu

Nisem ravno sentimenatlne sorte človek, ampak moj odgovor je bil:

@opica verjetno je cvetni prah v zraku kriv, da so se mi orosile oci.. vau vau in vau..

Ja. Res so se mi zasolzile oči, ko sem videl kako je prestrašeno prišla na oder, kako je prestrašeno odgovarjala na vprašanja in kako jo je gledala publika in žirija. Podcenjevalno. Ampak ko je začela peti, se je vse skupaj spremenilo. Publika je onemela, žirija pa široko odprla usta. In kasneje je Susan Boyle doživela ovacije, ki jih verjetno niti v sanjah ni pričakovala.

20,267,160 ogledov videoposnetka v manj kot tednu dni? Noro! In zasluženo!
Veliko bolj zanimivo kot Ashton Kucher, ki ima že preko 1.000.000 sledilcev na Twitterju!

 1. Priznam, že dolgo nisem začutil nekaj tako močnega in priznam, da sem ob tem videu dejansko jokal kot stara ženica. To se mi res zgodi samo ob nečem takšnem, kar tudi ne znam opisati… Had, hvala za ta video v tem že tako lepem jutru…

 2. To je pa video ob katerem človek res uživa. Od predmeta posmeha do občudovanja. Ko začne in ko v eni sekundi vsi ugotovijo kakšno krivico so ji naredili… pa to je res neverjetno

 3. Čudovito… vedno sem žlostna, ko pomislim, koliko talentov in genijev ostane neodkritih, ker niso dovolj pogumni ali ker jih zavira okolje ali karkoliže… Takšni dogodki so tako ganljivi, ker je tako lepo najti nekoga, ki je sposoben ustvariti nekaj tako lepega… na pristen način. Morali bi nas opogumiti za iskanje, iskanje, iskanje… :-)

 4. Fascinantno! Poslušam jo že cel teden in ne morem nehati. Čudovito. Tako kot je rekla žirantka: “It was the biggest wake-up call ever.”. Mislim, da so se v publiki in žiriji naučili, da se knjige nikoli ne sodi po platnicah.

  BTW, podobna senzacija (sicer dosti manjših razsežnosti) se je pred štirimi leti zgodila na plesnem prizorišču (oddaja Strictly come dancing, kjer se “zvezde” učijo latinsko ameriških in standardnih plesov) in obnorela Anglijo:

  Sama tudi plešem (7 let je bilo letos, odkar sem začela) in lahko povem, da bi potrebovala vsaj tri tedne, da bi naštudirala tako koreografijo za jive, medtem ko jo je ona v enem tednu. (!)

  Čim več talentiranih ljudi, jaz imam Susan že dodano med “Favorites”.

 5. Ženska ima neverjeten glas, res. In mislim, da so izrazi na obrazih žirije dobra reklama za MasterCard – neprecenljivo. Like – blond lasje: 30€, veliiiki joški: 5000€, izraz na obrazu, ko zapoje Susan: neprecenljivo ;)

Komentarji so zaprti.