Bubba Gump Shrimp Co.

Na Times Squaru, v sami bližini najinega hotela, leži Bubba Gump Shrimp Co. Po napornem dnevu, ko se nama ni dalo iskati večerje, sva se odločila da poskusiva srečo, oz. hrano pri Bubbi.

Rakci na 101 način in hudo zelo prijazno osebje, mogoče na trenutek celo malce preveč, so odlična kombinacija. Lokal je opremljen v slogu in z rekviziti iz filma Forrest Gump in s čudovit pogledom na množico ljudi, ki gredo spodaj mimo. Tudi cene, glede na precej prestižno lokacijo, niso bile čisto nič previsoke. Tudi v Miamiju imajo svojo “podružnico”, tako da jih bova za časa najinih počitnic v ZDA še enkrat obiskala!

Bubba: Anyway, like I was sayin’, shrimp is the fruit of the sea. You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, saute it. Dey’s uh, shrimp-kabobs, shrimp creole, shrimp gumbo. Pan fried, deep fried, stir-fried. There’s pineapple shrimp, lemon shrimp, coconut shrimp, pepper shrimp, shrimp soup, shrimp stew, shrimp salad, shrimp and potatoes, shrimp burger, shrimp sandwich. That- that’s about it.

Klik za ostale fotografije!
had_0224


 1. Jah, sem bil noter, pa smo na žlost potem šli nekam drugam jest. I’m the only shrimp fan in the family I guess :P

 2. @Damjana: Iz pripovedovanja frendov, ki so bili v NYC Bubba Gumpu, so te tablice tudi tam ja :)

 3. In jaz sem mislil, da je bil tako “prijazen” le najin natakar v Miamiju… So še vedno tako velike porcije? ;) BTW: Bubba Gump boš v Miamiju našel v pristanišču (Bayside).

 4. Meni pa nekaj ni jasno. Je restavracija, oz. kolikor sem razumel ene vrste fast food veriga nastala zaradi filma ali je obstajala že prej in so ga vpletli v enega mojih najljubših filmov?

 5. @Alex: film je bil posnet leta 1994, prva restavracija pa odprta (po podatkih na njihovi spletni strani) leta 1996. Torej je jasno kako in kaj :)

 6. @damjana: res je, run forest tablice so tudi tukaj :) ampak sem jih slikal v malce drugacnem kontekstu in ce jih bodo objavili, bodo v mladini :)

  hvala za link :)

  @matejmm: jeap, tako prijazni, da mi je slo ze malce na k.. :)

  @volkec: tko kot je napisala damjana.. ampak placujejo neko koncesijo “lastnikom” filma za uporabo imena.. so pa vse stvari notri iz filma :)

Komentarji so zaprti.