Na Times Squaru, v sami bližini najinega hotela, leži Bubba Gump Shrimp Co. Po napornem dnevu, ko se nama ni dalo iskati večerje, sva se odločila da poskusiva srečo, oz. hrano pri Bubbi.

Rakci na 101 način in hudo zelo prijazno osebje, mogoče na trenutek celo malce preveč, so odlična kombinacija. Lokal je opremljen v slogu in z rekviziti iz filma Forrest Gump in s čudovit pogledom na množico ljudi, ki gredo spodaj mimo. Tudi cene, glede na precej prestižno lokacijo, niso bile čisto nič previsoke. Tudi v Miamiju imajo svojo “podružnico”, tako da jih bova za časa najinih počitnic v ZDA še enkrat obiskala!

Bubba: Anyway, like I was sayin’, shrimp is the fruit of the sea. You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, saute it. Dey’s uh, shrimp-kabobs, shrimp creole, shrimp gumbo. Pan fried, deep fried, stir-fried. There’s pineapple shrimp, lemon shrimp, coconut shrimp, pepper shrimp, shrimp soup, shrimp stew, shrimp salad, shrimp and potatoes, shrimp burger, shrimp sandwich. That- that’s about it.

Klik za ostale fotografije!
had_0224