Veverica v New Yorku

Med pohajkovanjem po New Yorku pogrešam živali. Tudi psov je v delih, ki sem jih sedaj “obdelal”, bilo zelo malo. Zato je bilo toliko večje presenečenje, ko sem v parku blizu Brooklynskega mostu zagledal veverici. Jeap, dve sta bili. Ni mi povsem jasno kaj in kako sta prišli tja, ampak bili sta povsem prijazni in na prvi pogled je delovalo, kot da sta udomačeni. Všečno!

had_0445


  1. Pozor s temi v ZDA. Mojo sestro je ena v Washingtonu opraskala do krvi, ko je stegnila roko v njenu smer :( Ampak obstaja izjemna fotografija incidenta ;) ki ti jo pokažem ob priliki …

  2. Veveric se pa kar navadi, jih je ogromno…če se pa potepaš po sosednjem New Jerseyu, si pa primoran živeti z njimi na vsakem koraku…meni je bilo prikupno.

  3. V NY je polno veveric po parkih. Pod Brooklynskim mostom pa podgan.

  4. Ali pa denimo v Torontu … veverice so na vsakem koraku, tako v predmestnih soseskah, kot v malih parkecih po downtownu … mene je recimo to zelo presenetilo. Ja, pa res, da psov pa tud v Torontu nimajo velik. Mislim, da je razlog zelo preprost: preveč natrpan življenski ritem, ljudje, ki grejo ob sedmih v službo in pridejo domov ob sedmih zvečer, nimajo časa niti za otroke, kaj šele za pse!

Komentarji so zaprti.