Pred časom sem že pizdil nad bankami v zapisu – Banka, kje je moj denar?. Tokrat se zgodba ponavlja, ampak ponavlja se iz meseca v mesec.

Tokratni primer, ko mi je boljša polovica v petek nakazala znesek 3000€ iz računa na Banki Koper na moj račun pri Ljubljanski banki in danes, v tem trenutku še ni duha ne sluha o denarju na mojem računu!

Pfuj, jebemti banke šalabajzerske. Očitno je res kriza v bančnem sistemu, da morajo denar komitentov toliko časa obračati.

Dejansko me v tej zgodbi ne zanima kdo je kriv in kdo ne da denarja naprej. Niti najmanj me ne zanimajo procedure ki potekajo v prenakazovanju denarja med različnimi bančnimi računi. Bolj kot vse to me zanima, katera banka bo krila stroške zamudnih obresti, ki jih bom dobil ob naslednjem računu, ker sem zamudil datum valute!

Nihče, kajne? Seveda. Ampak če bom jaz banko dolžn par €, bom takoj “fasal” zamudne obresti.

Banke, v teh časih, ko rajši reprogramirate posojila “tajkunom”, bi bilo mogoče bolj pametno da bi se ukvarjali z malimi ljudmi, ki sicer res ne prinašamo tako veliko denarja na vaše račune, ampak vsaj ne propadamo, kot propadajo “tajkuni”.

Pfuj, jebemti banke šalabajzerske.