O Zoranu Jankoviču sem že pisal, ko sem imel možnost narediti nekaj fotografij z njim in se mi je zdel močno karizmatična oseba.
Na Pelijevi fantovščini, ko je moral Peli peti pri Konjskem repu, pa je Zoran še enkrat presenetil.
Namreč ravno v tistem času se je sprehajal po Ljubljani in ko je videl bodočega ženina, ki ga bo čez par dni poročil, se je ustavil in se zapletel v pogovor z njim. Za razliko od vsega ostalega “folka”, ki se mu je v velikem loku rajši ognil in jim je bila verjetno zadnja misel, da bi prispevali kakšen cent v klobuk. No, tudi tukaj je Zoran podrl stereotip in pustil precej lepo vsoto denarja!

Če imaš takšnega človeka, potem je precej lahko delati dober PR, kajti že oseba sama, s svojo karizmo in svojim nastopom naredi veliko več, kot pa lahko naredi še tako dober PR-ovec.

had_0124


5 Responses to Zoran Jankovič in Pelijeva fantovščina

 1. myha pravi:

  Ziv,
  uporabljas kaksen filter na objektivu?

 2. had pravi:

  zivjo.. tele fotke so bile narejene brez filtra, sem pa uporabljal fles :) kar se pozna pri mehkobi.. sicer pa je bilo tude nebo, ravno po dezju, in vse ostalo precej cisto, tako da se je dalo naredit dobre fotkice :)

 3. Janez pravi:

  Sem slišal še za eno podobno zgodbico (ki je preverjena). Na dekliščini je morala bodoča nevesta početi neke neumnosti po ulicah Ljubljane. In tudi one so naletele na g. Jankoviča. Zapletli so se v pogovor in na koncu je nevesti prispeval okroglega stotaka.

 4. Revolucija pravi:

  Jst sem pa slišal, da je Janković odpeljal domov neko druščino, ki je bila na neki žurki (na prostem). Tam so srečali tudi Jankovića. Nekdo iz te druščine je bil tudi pijan.

 5. Jankovič je ljudski človek in prav to je tisto kar imajo ljudje na njem radi. Se spomnim letošnjega Å KIS-a, kako je hodil med mladimi se rokoval, fotografiral, tudi objemal… Mislim, zame je prototip ljudskega politika, tu ni debate

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.