Začelo se je z mojim twittom@DeloMag ma to naredis preprosto.. povabis sledilce na pijaco in se jim predstavis.. tako se to naredi – kajne :)))
Vse ostalo je bilo zelo preprosto. V petek, 3.7.2009, smo se dobili uporabniki Twitterja – Pri Zelenem zajcu
@anejmehadzic, @anjarenko, @DeloMag, @clovekdenis, @Centrifuzija, @illegaldrum, @jasna, @jssr, @opica, @tatajan, @huferka, @luka259, @makonja, @nejcd, @tamejhna, @Vrisk, @tomazstolfa, @lukisimi, @pizama

Nekateri so pobegnili prej, drugi kasneje, vsekakor pa se je še enkrat dokazalo, da ljudje, ki smo dejavni na spletu, nismo asocialna bitja, ampak znamo preživeti tudi par ur brez računalnika. Sicer malce težje, vendar se da.
In kakšni so bili zaključki večera? Nekaj jih je strnil Anej, večinoma pa so bili bolj megleni, kajti Urbano Pleme, in Tomica kot organizator, je poskrbelo za čudovite napitke – takšne in drugačne.

Sam sem bil presenečen nad udeležbo, saj sem pričakoval od prijavljenih 14 kandidatov, da bo osip vsaj 70%. Ampak očitno je Twitter kul in ga tudi kul ljudje uporabljajo. Sklenili smo, tega se spomnim, da bomo organizirali Twitterpartye bolj pogosto. Če vas zanima kdaj in kje, potem priporočam da začnete slediti na Twitterju nekoga od zgoraj omenjenih, ali pa celo mene – @hadhad.

Te zanimajo fotografije?

11 Responses to Twittparty – Twitterparty Pri Zelenem zajcu

 1. Jasna pravi:

  Ha ha, razlog smo sicer očitno vsi razumeli po svoje. Namreč jaz in Anej sva debatirala o družbeni/družabni mediji, hkrati sem pa @DeloMag vprašala, zakaj se ne predstavi

  @delomag Zakaj ni javno, kdo twitta za DeloMag? Vas je več? Vsaj ena je očitno ženska :p

  …in ko si ti omenil pijačo…. Sem naredila Twtvite :) Tako da… point organizacije srečanja je bil prevod SM, remember :)))

  Ampak nič hudega, glavno, da smo se dobili. Fotke so nastale, ko sem jaz že šibala izgleda, dobimo se pa kmalu spet :)

  Omenim pa še to: bralci bloga, ki ste tudi uporabniki Twitterja, vabljeni k debati o prevodu, poteka pod hashtagom #prevodSM.

 2. MR Foto pravi:

  Too bad i couldnt make it :( Obveznosti so obveznosti, nimam kej…drugič! :D

 3. Tomica pravi:

  @Jasna – jaz sem bil prepričan, da si ti organizator (ali tisti, ki je predlagal Jamiesona za DeloMag) ter da je PZZ bil asociacija Opice. Ampak drugič pa res jaz organiziram ;)

 4. had pravi:

  moj twit – @jasna @illegaldrum @opica @milijonar in ostali – a povabimo @DeloMag na pijaco – jamesona :)1:42 PM Jul 2nd from web in reply to jasna

  jasna – @DeloMag Ja fino je, da “poznaš” človeka, s katerim se pogovarjaš, khm, tweetaš :) Podpiram @hadhad idejo za jamesona :)1:52 PM Jul 2nd from web in reply to DeloMag

  illegaldrum – @opica @hadhad @jasna @DeloMag imamo celo vrt zadnje čase Pri zelenem zajcu, luknja pa – jasno – vabi. Razen če kdo nima boljše opcije.

  jaz – @illegaldrum @opica @jasna @DeloMag – jutri, po 19 uri v Zajcu! sedaj pa lahko se ostale civkace zvabimo :) ce bodo prisli!2:14 PM Jul 2nd from web

  in to je to :) da ne bo ugibanj..

 5. markopigac pravi:

  hvala ker ste povabli. pizde.

  :)

 6. makonja pravi:

  kul slikice. sam tam poprav pri @lukisiki v @lukisimi ;)

  lpm

 7. drsalka™, the raver pravi:

  Cau!
  Ves kaj me zanima, Mr. Photographer, ce bi lahko dobila svoje shy-in-a-furry-coat fotke, s tega twitter/zajcemor eventa..?
  pweetypweetypwease!

  dankeshoen!
  bunnykiss

 8. Anuška pravi:

  Začelo se JE s Hadovim tvitom. Res. Zagata s prevodom pa že mnogo prej. :)

  Glavno je, da nismo prevedli nič. hehe

 9. Anja pravi:

  Fino je blo!

  Sicer pa zgleda, da je rumena twitterbarva :)

 10. Centrifuzija pravi:

  Še en razlog več, da vztrajam pri “spletnih skupnostih” kot najboljšem prevodu. Če se cela strokovna javnost dobi na seji, 3 ure razpravlja in ob pomoči zelene vile ne proizvede niti zapisnika (!!!), kaj šele dobrega slovenskega predloga za prevod, potem nam ne preostane drugega kot “spletna skupnost”.
  Hvala.

 11. had pravi:

  @centri: mogoce so bile zelene vile prevec mocne, da bi bil kdo sposoben pisati zapisnik :)

  no, pa glasba je bila glasna, pa nismo vedeli kaj govorimo.. je pa padla ena ideja, ki jo bomo na drugem twittpartyu do konca preucili in realizirali :)

  in ce uspe, smo na zajcu :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.