Začelo se je z mojim twittom@DeloMag ma to naredis preprosto.. povabis sledilce na pijaco in se jim predstavis.. tako se to naredi – kajne :)))
Vse ostalo je bilo zelo preprosto. V petek, 3.7.2009, smo se dobili uporabniki Twitterja – Pri Zelenem zajcu
@anejmehadzic, @anjarenko, @DeloMag, @clovekdenis, @Centrifuzija, @illegaldrum, @jasna, @jssr, @opica, @tatajan, @huferka, @luka259, @makonja, @nejcd, @tamejhna, @Vrisk, @tomazstolfa, @lukisimi, @pizama

Nekateri so pobegnili prej, drugi kasneje, vsekakor pa se je še enkrat dokazalo, da ljudje, ki smo dejavni na spletu, nismo asocialna bitja, ampak znamo preživeti tudi par ur brez računalnika. Sicer malce težje, vendar se da.
In kakšni so bili zaključki večera? Nekaj jih je strnil Anej, večinoma pa so bili bolj megleni, kajti Urbano Pleme, in Tomica kot organizator, je poskrbelo za čudovite napitke – takšne in drugačne.

Sam sem bil presenečen nad udeležbo, saj sem pričakoval od prijavljenih 14 kandidatov, da bo osip vsaj 70%. Ampak očitno je Twitter kul in ga tudi kul ljudje uporabljajo. Sklenili smo, tega se spomnim, da bomo organizirali Twitterpartye bolj pogosto. Če vas zanima kdaj in kje, potem priporočam da začnete slediti na Twitterju nekoga od zgoraj omenjenih, ali pa celo mene – @hadhad.

Te zanimajo fotografije?