Domena had.com – cena $795K

Ker imam v “zbirki” že precej domen ( ronikordis.com, hadblog.com, viralna.com, appleday.org, berry.si, itd…) bi si seveda želel imeti tudi had.com. Vendar lastniki pričakujejo zanjo $795K. Kar mi nariše nasmeh na ustnice in izbriše misel na to domeno.

Sam sicer verjamem da je domena vredna toliko, kot je nekdo pripravljen zanjo dati. Kajti domena brez vsebine ni vredna skoraj nič, razen “typo” domene, domene ki jih napačno napišeš in priletiš na “landing page” poln oglasov lahko prinesejo nekaj oglaševalskega denarja.

p.s.: če se najde kakšen dobrotnik, pa tudi ne bom imel nič proti!

www-had-com

 1. Manj črk imaš, več veljaš. Ko sem jaz gledal pizama.com, so zanjo zahtevali od 500 dolarjev naprej, pa me niso premamili z ugodno ceno :mrgreen:

 2. Hm, a tisti K predstavlja tisoč? Se pravi skoraj miljon dolarjev? O madona!
  PS v spam zaščito sem z besedo napisal rezultat, ker so pač z besedami napisane številke, pa ni šlo ;-)

 3. @vini: iiiiii :)

  @azzqim: jaz sem salabajzer.press :)

  @john: hvala za info.. sem popravil :)))

  @stric bedanc: ti imas itak odlicno domeno

 4. Jaz sem pa zdej kupil domeno http://www.koline.si ker se mi zdi, da bi lahko prinesla nekaj 100 EUR. Kakšno mnenje o moji ideji? Kakšen predlog komu ponuditi? Lahko tudi delim profit.

 5. @gorazd: sama domena je vredna toliko, kot je nekdo pripravljen zanjo dati :) vsaj moje mnenje je taksno.. glede na to, da so koline precej udomacen izraz, pa je povsem mozno, da se najde kaksna mesarija, ali kaksna mesno predelovalna firma, ki bi jo kupila..

  lahko pa naredis stran, kjer bos imel nasvete o kolinah.. kako se delajo klobase, recepti, kje nabaviti pujske.. itd :)

 6. @had: pozabil si, da na strani domene had.com pise “Or the best offer”, ponudi pac 100$, ce je to best offer bi jo morali prodati, drugace gre za zavajanje potrosnikov ;)

  p.s.
  Kaj v tvojem primeru sploh pomeni beseda “had”?

Komentarji so zaprti.