V četrtek sva rezervirala Hotel Pastura. Hotel ima 4* in leži na sami obali v mirnem mestecu Postira na Braču. Ima zunanji bazen, savno, jacuzzi in “teretano”. Pred tem sem poklical v hotel in povprašal po internetu. Zastonj wireless, so mi odgovorili. To je bilo odločilno za odločitev! Cena – 339€ za teden dni polpenziona se mi je zdela povsem primerna.

Rezervirala sva sobo s pogledom na morje. Ampak kot se zgodi ponavadi, ko sva prišla v hotel so nama povedali da nimajo nobene prazne sobe s pogledom na morje, ker so nekateri gosti podaljšali počitnice pri njih. Ti šment! Ponudili so nama sobo v apartmajih (vse ostalo ostane enako), kjer sta dve dvoposteljni postelji, kuhinja in veliko večja kopalnica za isto ceno in s pogledom na morje. Ampak ti šment, brez interneta! Izbrala sva hotel. Imava sicer stransko sobo s pogledom na morje in nama je povsem fajn.

Prvi dan pa me je najbolj fasciniralo stopnišče v hotelu. Nekdo z okusom in občutkom je delal ta hotel. Kasneje pa sledijo še fotografije drugih detajlov.