had blog roni kordis had blog roni kordis

Hotel Pastura – fotografije stopnišča

V četrtek sva rezervirala Hotel Pastura. Hotel ima 4* in leži na sami obali v mirnem mestecu Postira na Braču. Ima zunanji bazen, savno, jacuzzi in “teretano”. Pred tem sem poklical v hotel in povprašal po internetu. Zastonj wireless, so mi odgovorili. To je bilo odločilno za odločitev! Cena – 339€ za teden dni polpenziona se mi je zdela povsem primerna.

Rezervirala sva sobo s pogledom na morje. Ampak kot se zgodi ponavadi, ko sva prišla v hotel so nama povedali da nimajo nobene prazne sobe s pogledom na morje, ker so nekateri gosti podaljšali počitnice pri njih. Ti šment! Ponudili so nama sobo v apartmajih (vse ostalo ostane enako), kjer sta dve dvoposteljni postelji, kuhinja in veliko večja kopalnica za isto ceno in s pogledom na morje. Ampak ti šment, brez interneta! Izbrala sva hotel. Imava sicer stransko sobo s pogledom na morje in nama je povsem fajn.

Prvi dan pa me je najbolj fasciniralo stopnišče v hotelu. Nekdo z okusom in občutkom je delal ta hotel. Kasneje pa sledijo še fotografije drugih detajlov.

 1. A mi lahko na mail pošlješ še par podrobnosti? :-)

  Recimo – je cena za eno osebo ali za dve (sori, res nimam občutka)?

  Mislim, da se bom kmalu znašel tam za kak teden …

  LP, S.

 2. @emilijan: cena je za eno osebo.. zdajle je precej drazje kot sicer :)

  dobis tudi na mail :)

  zajtrk je samopostrezni, vecerja je menu – 5 razlicnih vecerij..

 3. Zdravo

  Zanima me če imaš s sabo na Hrvaškem prenosnika, ter če si ga prijavil na meji? Kaj komplicirjao glede tega?

  lp

 4. @jordan: imam dva :) prenosnika in dva fotoaparata.. nicesar nisem prijavil.. sem vprasal na meji, pa se je nasmejal :)

  @matty: hotel ima svojo plazo (lezalnike je potrebno placati – 10 kun na dan) in ima bazen, kjer je vse zastonj.. plaza je oddaljena 10 metrov :) tako da avto lahko stoji pri miru :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja