Uradno je – Madonne NE bo v Ljubljano na koncert v okviru Sticky & sweet tour 2009. Tudi Lenny Kravitz in Lady GaGa sta odpovedala koncerta v Ljubljani.
Za Madonno naj bi bile krive “nepredvidene logistične težave” (my ass), čeprav sam že od vsega začetka trdim da ni mogoče v Sloveniji prodati 60.000 kart, kolikor so jih organizatorji imeli v načrtu. Če so na “zastonj” koncertu skupine The Killers skoraj napolnili stadion, je bilo v tem primeru, ko so bile karte po več kot 60€, to utopija.

In sedaj mi bo organizator, ki sem ga šest mesecev brezplačno kreditiral s 150€, šele naslednji teden vrnil denar. Vsaj nekaj!

Me pa skrbi nekaj drugega. Telekom spet pripravlja koncert, tokrat z Joss Stone (wtf??), kjer bo na naše stroške – davkoplačevalske naredil mega zabavo, tako kot jo je naredil lani s svetovnim nategom Gorillaz Sound System! Namesto da bi igrali samo domači bandi, se gremo razsipništvo na veliki nogi?! Je to res potrebno?

p.s.: vsaj to, da mi ne bo treba na Madonno je pozitivna stvar vsega skupaj!

9 Responses to Madonna, Lenny Kravitz in Lady GaGa – odpovedani koncerti

 1. dr. onyx pravi:

  @had, off the record, če si še na Braču. Baje je Jadranka Kosur tam na dopustu v hotelu Elaphusa v Bolu. Če ti uspe narediti posnetek zgoraj brez, se boš vpisal v anale. Velja se potruditi!

 2. Matty pravi:

  Hmmm… strinjam se z wtf Joss Stone… ampak čaki… zakaj bo Telekom za davkoplačevalski denar organiziral zabavo? Dejstvo je, da je država večinski lastnik. Ne pomeni pa to, da boš ti za to plačeval kaj večje davke oz. da bi ti kot davkoplačevalec kaj dobil, če oni tega koncerta ne bi organizirali, oz. da gredo taki dogodki iz davkoplačevalskega denarja… Ne rečem, če bi bila družba na državni pomoči, bi bilo to res nehigienično, tko pa…

 3. robin hood pravi:

  Kaj pa je narobe z Madonno?

 4. had pravi:

  @dr.onyx: pa si res zeliva videti njene joske :)

  @matty: moje razmisljanje je zelo preprosto.. telekom, kot drzavno podjetje organizira taksno zadevo in zmece hudo veliko denarja za oglasevalsko agencijo, ki to naredi, oz. ki vse skupaj organizira.. ker smo v recesiji, bi bilo potrebno malce bolj pazljiv biti kaj se dogaja z denarjem in namesto taksnih zadev denar bolj smiselno uporabiti.. ne gre za majhne zneske..

  res je, da ne bom zaradi tega placeval vecjih davkov, ampak s tem denarjem bi se lahko naredilo marsikaj – recimo murini delavci bi dobili place..

  @robin hood: cisto nic!

 5. godless pravi:

  Jaz bi jih pa rad videl, Jadrankine.

 6. Žogca pravi:

  Meni je pa naravnost žaljivo, da imajo ljudi za bedake z nepredvidenimi logističnimi težavami. Niso prodali dovolj kart, pika.

 7. Kr en tam pravi:

  Žogca se strinjam. Sploh nevem zakaj si Madonna namišljuje koncerte pol pa cinca med ja pa ne, kr ni prodala dovolj kart.

 8. had pravi:

  @kr en tam: po moje je problem drugje.. v ogranizatorju :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.