had blog roni kordis had blog roni kordis

Žur z razlogom in donacija za Beli obroč

Žur z razlogom, ki ga organizira Simobil že šesto leto zapored, sem do sedaj vedno zamudil – enkrat je bil razlog, da sem bil na morju, drugič je bila prevelika gužva in se mi ni dalo čakati, pozabil na to… Vendar sem vsako leto bral same pozitivne vtise iz tega dogodka. Letos sem odločen da mi bo uspelo priti. In tudi letos bo za “razpoloženje” skrbel DJ Umek.

Smisel tega dogodka, ki vsako leto pritegne množico ljudi je tudi v zbiranju donacij za društvo Beli obroč. “Vstopnina” na dogodek je en SMS s tekstom BELIOBROC na 1919 (s katerim nameniš 1€ društvu). Varnostniki na prireditvi bodo pregledovali povratna sporočila, zatorej že prej donirajte, da ne ostanete zunaj.

Zakaj jaz podpiram to akcijo? Ker rad podpiram dobre ideje. Ker rad podpiram ljudi, ki pomagajo drugim in ne služijo na njihov račun. Ker se mi zdi prav, da ljudje pomagamo, vsak na svoj način, tistim ki imajo manj, oz. tistim ki nimajo enakih možnosti, kot jih imamo sami. Ja, rad pomagam…

Se vidimo!?

  1. A če mam js povratni sms lahko še en pride zraven tud če ga nima al ne??

  2. Aja… ma sem blond dans :) Sej pa ni sam za SiMobilovce :P

  3. Ma ja, sej v tistem ko sem oddala komentar mi je blo logično, da lahko vsi pošiljamo :P Prej sem pa študirala, da če mam js SiMobil pa moj Mobitel da…. sej veš no… enmičken zmedena :)

  4. LoL, ja avto sem dobla iz servisa :) Madona pa ti si čist na tekočem :D
    Ti… zakaj že folk jamra kolk servisi stanejo? Js sm super pocen skos pršla!

  5. A misliš da je to to? Ampak ok, ker sem ženska so me hotl že okol prnest tud! Sej veš… jermen menjat, mam pa ketno pa take. To čist podre tvojo teorijo!

Komentarji so zaprti.