had blog roni kordis had blog roni kordis

Andreja Karba, Špela Vozel, Dona Olah in Sabina Mali – Playboy Girls Special Edition

Pred časom je domačo sceno razburkala novica, da so se Andreja Karba, Špela Vozel, Dona Olah in Sabina Mali uvrstile med 100 najlepših Playboyevih deklet in so njihove fotografije objavljene v Playboy Girls Special Edition. Vsem ki znajo malce pobrskati po internetu je bilo takoj jasno, da to pač ne drži, saj je revija na voljo tudi “brezplačno” in v njej ni naših deklet. In ravno zato so se začeli prepiri, kdo laže, zakaj laže in podobno. Vse skupaj je izgledalo kot “zastonjska” samopromocija, ki jo nekateri v Sloveniji prav perfektno obvladajo.

Naš Playboy se ni odzval takoj in zato je bilo vse skupaj še malce bolj čudno. Par dni nazaj pa so zapisali zakaj je prišlo do tega – namesto v ameriški ediciji Playboy Girls Special Edition so bila štiri dekleta obljavljena v nemški ediciji Die Schönsten Frauen der Welt auf 100 Seiten. In tisti, ki je prvi poročal o tem, je pač napačno napisal ime edicije. Če seveda verjamemo v takšne zgodbe! Promocija, ki so jo dobila zgoraj omenjena dekleta pač ni bila zanemarljiva. Ampak natanko tako se dela v tem poslu!

Če koga zanima, kako so se Playboyeva dekleta spreminjala skozi čas in kako so se spreminjale njihove obline in oblike “grmičkov” pa naj si pogleda Playboyeve djevuške

Komentarji so zaprti.