had blog roni kordis had blog roni kordis

Ko se izgubi Biljana Kuzmanovič na Šmarni gori jo reši Tina Hižar

WTF? Jeap, to sem se vprašal sam, ko sem bral “članek” Biljana iz Kmetije se je izgubila (vir) na 24ur.com. Ker ne vem kdo sta Biljana Kuzmanovič in Tina Hižar (ali je ona tista, ki je bila v nekem oglasu za nek športni produkt mogoče?), sem bil seveda presenečen (jeap, moja omejenost, ko ne poznam vseh “slavnih” Slovenk) kako se lahko nekdo izgubi na Šmarni gori.

Ampak, rešitev je preprosta. Biljana je po telefonu poklicala Tino, ji povedala da se je izgubila pri četrtem hrastu na levi strani in Tina, ki se spozna na vse, jo je brez problema vodila v dolino. In tako rešila ubogo udeleženko Kmetije – ali se takšno osebo lahko poimenuje kmetica?!?
No, v bistvu je bil njun dialog po telefonu bolj zanimiv, kot sem si predstavljal:
“Uf, Tina pa vse obvlada! Takoj je vedela, kje se izgubljam in me usmerila na pravo pot“
Oseba na drugi strani je vedela “kje se izgublja”. Super. Ali lahko mediji sproducirajo še kaj bolj neumnega?! No, niti ne dvomim da lahko!

 1. Ti k maš zelo zelo rad take blesarije:
  Pred branjem skrij vse ostre stvari v hiši.

 2. @tomica: sedaj mi je vse jasno, od kje te informacije pop tv-ju :) tina napise, se sebe pohvali zraven in naredi “clanek”

 3. Kako se je mogoce zgubiti na Smarni gori pa mi ne bo nikoli jasno…

 4. Had – res si omejen..
  Tina Hižar, ki se je večina (npr. Had) spomni po sodelovanju v resničnostnem šovu Bar, je v resnici vrhunska športnica, nekdanja državna reprezentantka v smučarskem teku, dvakratna mladinska svetovna prvakinja v gorskem teku ter diplomantka Fakultete za šport.

 5. @blaz: res sem omejen, ker ne poznam vsake kokosi, ki se ima za novinarko, kajne..

  po postavi, v oglasu, ji ne bi pripisal sportnega udejstvovanja zadnjih par let.. seveda pa se lahko motim, ce ti tako pravis.. in na zalost ne vem da je tekmovala v baru.. ampak to so tako pomembni podatki, da podatek, da se nekdo zgubi na smarni gori in ga nekdo drug resi po telefonu, sploh ne stejejo.. kali?

 6. ma pustimo to bedarijo, da se nekdo zgubi na Smarni gori… Je pa res, da sam, kot gorski tekac in tudi ostali moji “sotrpini” na poti v breg, Tino kar cenimo kot tekmovalko in športnico..

  oporosti, če sem bil preveč grob do tvojega “nepoznavanja scene”…

Komentarji so zaprti.