Pred tednom se mi ni sanjalo kdo je Joss Stone, zvezda Vesolja veselja, ki je potekal včeraj na lokaciji Emonika v Ljubljani.

Kljub temu da sem precej prejutjubal, sem našel samo par njenih komadov, ki so mi bili res všeč. Mogoče je krivda v mojem neposluhu, oz. nerazumevanju te glasbe. Po odzivih obiskovalcev prireditve, pa je Joss Stone zelo dobra. No, po dveh komadih so fotografe “odstranili” in ker sem bil že prej moker kot pes, se je tako tudi končal moj večer. Mogoče bi ji vseeno moral dati priložnost in uživati v njenem glasu in stasu – btw. na odru je bila bosa, kar ji prinese pozitivno oceno!

17 Responses to Joss Stone – Vesolje veselja – Ljubljana 4.9.2009 – fotografije

 1. ales pravi:

  vedno je bosa;)

 2. had pravi:

  eh :) k nimam pojma.. :)

 3. betmenka pravi:

  nima za čevlje!

 4. jm pravi:

  u, to se pa spomnem, da ti rd bos hodš :) Ja očitno j res zmeri bosa, k sm še na enmu drugmu koncertu z youtuba to opazu..

 5. fairy pravi:

  ja, zmer je bosa. to je nek njen trejdmark. sicer pa js njene cdje še kr dobr poznam, pa se mi vseen ni dal kej pretirano gužvat, sm raj po netu gledla :) luksuz :)

 6. had pravi:

  no, me veseli da mi je sedaj malce bolj jasno, da ni bila bosa samo v ljubljani :) vsekakor je bilo pa zanimivo :) sploh v trenutku ko je zmanjkalo elektrike :)

 7. dr. onyx pravi:

  Jaz sem jo poslušal prek interneta in lahko samo rečem, da ima čudovit črnski glas. Če jo ne bi videl, ne bi nikdar pomislil, da si tak glas lasti blondinka. Ampak ta zvrst glasbe po moje ni za na tako masovko, ker to je podobno, kot če bi na gasilsko veselico v Tomišlju nekdo povabil Aretho Franklin. Sem pa nad njo kot izvajalko zelo pozitivno presenečen.

  Sicer pa nisem uspel oceniti, koliko ljudi si je to sploh ogledalo? Popoldan jih je bila tam zares le peščica, morda ne več kot 100, na Joss Stone pa tudi težko rečem, da jih je bilo več kot 1000? Očitno pri nas celo brezplačne reči ne gredo v promet. Verjetno je nekaj prispevalo tudi vreme, ampak sem prepričan, da če bi ljudje plačali 50 ali 100 € za koncert, bi v vsakem primeru prišli, tako pa…

 8. aleš pravi:

  Kakšnih odzivih obiskovalcev neki?Folku se 2/3 njenega koncerta še ploskat ni dalo,malo so šele proti koncu oživeli.Tako, da kot občinstvo so(smo)bili porazni,da se zastopimo.Kljub temu, da je bil njen nastop zelo v redu.Je pa ona dobitnica in nominiranka za vse mogoče najprestižnejše glasbene nagrade(in to že pri 16. letih)-od Grammyev do Britov…..

 9. vid pravi:

  Bil sem tam(med koncertom Joss Stone) dr.onyx in lahko rečem da jih je bilo sigurno nekaj tisoč.Ne vem kako si ti iz perspektive kavča prišel na oceno: nekaj več kot tisoč?

 10. dr. onyx pravi:

  Saj pravim, da težko ocenim, ker je bila noč in kamere niso bile postavljene tako, da bi videl na ekranu nepregledno maso ljudi. Drugače sam prenos je bil za moj okus vrhunsko narejen, sploh ker ne gre za produkcijo za TV.

 11. jm pravi:

  Ja, samo na Siddharti jih je blo dost več…

 12. Kljuka pravi:

  Slučajno veš, si je možno kje ogledati posnetek koncerta, glede na to da je bil prenos v živo?

 13. dr. onyx pravi:

  Posnetki so na (greš na videoposnetki). Ne najdem pa Joss Stone. Možno da tega ni bilo v pogodbi.

 14. Kljuka pravi:

  Hm, hvala za info. Ampak ali ni tu gor samo Vesolje veselja 2008, ali sem kaj spregledal?

 15. dr. onyx pravi:

  Ups, pa res. Sem samo videl Siddharta in sem mislil, da je to letošnji koncert.

 16. virus pravi:

  Kje vidva to najdeta, pod videoposnetki so samo od lani, ne pa od letos????

 17. Kljuka pravi:

  Sva napisala, da je od lani :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.