Moški smo preprosta bitja. Ampak kot takšni imamo večkrat problem z razumevanjem nasprotnega spola. Ena izmed stvari, ki je moški ne bomo razumeli so čevlji, druga so torbice, da o vsem ostalem niti ne izgubljam besed.

Ampak tokrat bom ostal pri ženskih torbicah. Fenomenu ki mi je kot pripadniku moške vrste, ki verjame da ima naenkrat na sebi lahko samo ene čevlje, povsem nerazumljiv. Dejstvo, da mora imeti ženska torbice vseh barv, oblik, velikosti, materialov, mi počasi postaja samoumevno. Da so torbice namenjene letnemu času in da to kar je bilo moderno lani, ni več trendy letos, mi je tudi nekako znano postalo. Da ženska, ko gre mimo izložbe s torbicami pozabi na vse in je v tistem trenutku pripravljena “ubijati” za torbico pa je nekaj, kar presega celo mojo domišljijo.
Spodaj, na fotografijah so torbice, ki so letošnji letnik (kot pri avtomobilih)!! Ko me je boljša polovica “ulovila”, da jih zlagam na kup, me je cenzurirala in mi prepovedala da pofotkam vse (tiste z lanskim letnikom so pač passe in ne pašejo zraven. da o starejši, ki čakajo na svoj konec, niti ne razmišljam). Sicer bi bila fotografija precej bolj zanimiva in predvsem takšna, kot sem si jo predstavljal – kup torbic, ki čakajo usmiljenje, da jih bo nekdo vzel s seboj…!

In sedaj še retorično vprašanje za vse ženske – ali res potrebujete toliko različnih torbic?