had blog roni kordis had blog roni kordis

Apple iPhone Firmware 3.1 !!

Apple iPhone Firmware 3.1, ki je bil včeraj predstavljen na keynotu in je danes na voljo preko iTunesov (prav tako so posodobljeni – verzija 9.0) se NE da jailbrejkat!! Torej, če želite imeti jailbrejkan telefon z vsemi nastavitvami in programi, NE delajte upgrejda!!

Vsaj zaenkrat ne! Fantje pri iphone-dev že delajo na novi verziji redsn0wa, vendar bo treba še malce počakati. Danes je Davorin, zaradi mene, moral iti čez vse to in ugotovil, da se da pri iPhone 2G narediti downgrade iz 3.1 FW na 3.0 FW, ki omogoča jailbrejk in odklep.
Je.ba.t.ga – sem šalabajzer!


How to downgrade iPhone 3.1 FW to 3.0 on iPhone

 1. Včeraj se je trgovini mimovrste.com zgodil hud ‘lapsus’, nič nisi napisal o tem :)))

  dej, dej tud če so ti sponzorji … mimo tehnične pustolovščine, ki so si jo privoščili pa res ne moreš ;)

  še sploh, ker je njihovo današnje sporočilo zelo tehnično nejasno in ‘čudno’

  lp MAtej

 2. @matej: nimam pojma kaj se je zgodilo??! in niso moji sponzorji..

  ce mi das kaj vec informacij, link? bom vesel..

 3. Samo mimogrede… isto je bilo na vsak verziji upgrada… ko si upgrejdal iz 2.1 v 2.2 se out of the box tudi ni ohranil jailbreak. Isto iz 2.2 v 2.2.1, da niti ne omenjam prehod na 3.0

 4. Kaj pa prinaša 3.1?
  Izboljšana je sinhronizacija glasbe, filmov, podcastov, slik… Dodana je storitev iTunes U za organizacijo vsebine, popravljeni so certifikati, kode za App Store in iTunes Gift Cards. Dodali so tudi prikazovalnik stanja v App Store in iTunes Store. Nova je tudi storitev shranjevanja videa iz elektronske pošte in MMS-ov, na iPhone 3GS je dodana funkcija »Save as new clip«, ko uporabnik ureja video, izboljšane so lastnosti Wi-Fi-ja, ko je vključen tudi Bluetooth. Oddaljeno zaklepanje telefon prek MobileMe je sedaj omogočeno, prav tako glasovni ukazi preko Bluetooth slušalke. Koristna je tudi funkcija prilepi telefonsko številko. Dodan je tudi anti-phissing opozorilo v primeru, da zaidete na tako stran (Safari), pri iPhone 3GS pa je funkcija Home lahko uporabljena kot tipka za dostop do funkcij. S tem popravkom prihaja še nekaj manjših popravkov.

Komentarji so zaprti.